Şimdi Ara

logitech g930 hangisini almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. pc de oyun oynarken çevresel etkiyi ve kaliteyi hissedebilmek, tv de mkv uzantılı HD filmleri izlerken de kullanabilmek için bu kulaklığı almaya karar verdim. kablosuz olması da benim için avantaj. aşağıda sahibinden de satılan 350 e maloluyor. diğeri 500 e hangisini alsam karar veremedim.

- kulaklıkta garanti önemli midir?

- 150 tl fazla vermeye değermi?

- sanal marketim güvenli bir sitemidir? kargoları hemen gönderir mi?

bu konularda önerinizi bekliyorum.

500 tl ye kadar bütçem var ama zorlayarak. farklı bir alternatif olursa değerlendirebilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-g930-7-1-surround-kablosuz-kulaklik-72308218/detay

http://www.sanalmarketim.com/urun/f8e1d2f169c673ba83eee7823ce61a3a/LOGITECH-G930-Mikrofonlu-Gaming-Kablosuz-Kulaklik--981-000258

• Merhaba, sanalmarketimden defalarca alışveriş yaptım, kargoları hemen gönderiyorlar; bununla beraber sorduğunuz sorulara müşteri hizmetleri hemen cevap veriyor, gerekirse telefonla arıyorlar. Mağaza en çok güvendiğim ve elektronik alacaksam eğer en çok tercih ettiğim mağaza. Kulaklık yada herhangi bir şey farketmez, fişinizi sakladığınız sürece garanti hizmetleri de çok iyi. Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. 150 TL. fark vermeye değer mi değmez mi, bu sizin bileceğiniz iş, ben mağazadan çok alışveriş yaptığım için deneyimlerimi yazdım, ama bence garanti önemli. Kolay gelsin.
  • Hocam ben 320 tlden kutusuz sıfır g930 satiyorum.İstanbul ici deneyerek alabilirsiniz yada gittigidiyordan vs komisyon ekleyerek verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Merhaba, sanalmarketimden defalarca alışveriş yaptım, kargoları hemen gönderiyorlar; bununla beraber sorduğunuz sorulara müşteri hizmetleri hemen cevap veriyor, gerekirse telefonla arıyorlar. Mağaza en çok güvendiğim ve elektronik alacaksam eğer en çok tercih ettiğim mağaza. Kulaklık yada herhangi bir şey farketmez, fişinizi sakladığınız sürece garanti hizmetleri de çok iyi. Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. 150 TL. fark vermeye değer mi değmez mi, bu sizin bileceğiniz iş, ben mağazadan çok alışveriş yaptığım için deneyimlerimi yazdım, ama bence garanti önemli. Kolay gelsin.

Teşekkür ederim aydınlattığınız için.
  • Sanalmarketim oldukça sağlam bir sitedir.
  • bu arada aklıma bir şey takıldı. bu kullaklık ne tür bir pil kullanmakta? üzerindeki pil kaç yıl kullanmamıza olanak sağlar (yada kaç dolum) ve bu pili nasıl değiştirebiliriz bilgisi olan var mıdır?
  • En hesaplı Hepsiburada da arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G430 Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ürün 3.5 mm kulaklık girişi olan TV de kullanılmıyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Bu ürün 3.5 mm kulaklık girişi olan TV de kullanılmıyor değil mi?

hayır, usb girişi var sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

selamlar. pc de oyun oynarken çevresel etkiyi ve kaliteyi hissedebilmek, tv de mkv uzantılı HD filmleri izlerken de kullanabilmek için bu kulaklığı almaya karar verdim. kablosuz olması da benim için avantaj. aşağıda sahibinden de satılan 350 e maloluyor. diğeri 500 e hangisini alsam karar veremedim.

- kulaklıkta garanti önemli midir?

- 150 tl fazla vermeye değermi?

- sanal marketim güvenli bir sitemidir? kargoları hemen gönderir mi?

bu konularda önerinizi bekliyorum.

500 tl ye kadar bütçem var ama zorlayarak. farklı bir alternatif olursa değerlendirebilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-g930-7-1-surround-kablosuz-kulaklik-72308218/detay

http://www.sanalmarketim.com/urun/f8e1d2f169c673ba83eee7823ce61a3a/LOGITECH-G930-Mikrofonlu-Gaming-Kablosuz-Kulaklik--981-000258

farklı bir opsiyon olarak amazon'dan takip edip benim gibi 250-300 liraya g930 temin edebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.