Şimdi Ara

LOGİTECH G930 GAMING KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ürün ambalajında bandrolleri açılmamış ve sıfır üründür.Gönderilirken koruyucu hava balonları ve kutu ile beraber gönderilecektir. Garanti hususunda tek sıkıntı yoktur..Herhangi birşey olursa birebir yardımcı olarak yenisini gönderttirebilirim.Logosoft ile iletisim kurulduğu takdirde birebir degisim yapıyorlar ve bunu logitech ürünlerinde çok yaptım.Benimde yıllardır kullandığım bir kulaklık olduğu için herkese önerdiğim seri budur.Kalitesini oyunlardaki performansını tartışmaya gerek yok.Çoğu kulaklıkla oynayan birisi olarak , bu seriden vazgeçemiyorum.Alacaklara hayırlı olsun.İstediğim fiyat 350 TL 'dirUfak miktarda pazarlık payı vardır.Kargo ve istanbul içi elden teslimat yapabilirim

VATAN BİLGİSAYAR FİYATI

GAMEEKSTRA FIYATI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 3 Aralık 2014; 14:41:22 >

• Fiyat harika çok durmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu yüzden fiyat harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirıza1

Fiyat harika çok durmaz

• Forumda her 3 kişiden 1i bu kulaklıktan aldı acaba topluca vatanbilgisayaramı satsak
  • köylü kurnazına bak yahu yurt dışı ürününü, türkiye içerisinde garantili satılan ürün fiyatlarıyla karşılaştırıyor amazondan 180-200 tl ye almış, burada 350 tlye satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civic si

köylü kurnazına bak yahu yurt dışı ürününü, türkiye içerisinde garantili satılan ürün fiyatlarıyla karşılaştırıyor amazondan 180-200 tl ye almış, burada 350 tlye satıyor.

Efendi gibi konuşmasını bil önce laflarına dikkat et hangi ürünü kaça nerden aldığımı bilmeden atıp tutma.Varsa 200 tl ye git al boşa laf ebeliği yapma burda baltalama ilanı zeki çocuk.Garantili satılan türkiye ürünüymüş :) La havla bilmez etmez kafadan sıkar.3 tane logitech yurtdışı ürünümü ben burada telefonla arayarak sıfırılarını evime kadar getirttim.Arkadaşlarımada aynı şekilde.Yeterki logiteche seri numarasını ver ve garanti süresi dolmamış olsun.Bilgin olmayan konularda fazla konuşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 2 Aralık 2014; 20:21:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G430 Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z3A kullanıcısına yanıt
    planların bozuldu galiba :) az vazgeçin şu köylü kurnazlığından kardeş, artık kayseride yaşamıyorsun, yok öyle üçe alıp yediye satmak, engel olurum kim talip olursa senin malına bu başlıkta. adam gibi açıkla yurt dışı cihaz diye. türkiyeden almış gibi o linkleri koyma oraya.
  • quote:

planların bozuldu galiba :) az vazgeçin şu köylü kurnazlığından kardeş, artık kayseride yaşamıyorsun, yok öyle üçe alıp yediye satmak, engel olurum kim talip olursa senin malına bu başlıkta. adam gibi açıkla yurt dışı cihaz diye. türkiyeden almış gibi o linkleri koyma oraya.

arkadaş senin kafandan zorunmu var? kim koyuyor türkiyeden almışım gibi diye? Ürün yurtdışından alınma sıfır ürün zaten kafanmı iyi senin ? Yoluna yürü git dinden imandan çıkarma beni.Katil eder senin gibi insanlar adamı vallahi.Ben oraya vatan gameekstra türkiye fiyatlarını koyuyorum adam gidiyor bundan türkiyeden almışım gibi ilan açıyor diyor.Alacak adam bana sormayacakmı zaten sana ne oluyor.Yırtık donculuk niye yapıyorsun.Adam gidip vatandan alacağına gelir burdan alır beklememek için yurtdışında bunndan sanane?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 2 Aralık 2014; 22:34:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

quote:

arkadaş senin kafandan zorunmu var? kim koyuyor türkiyeden almışım gibi diye? Ürün yurtdışından alınma sıfır ürün zaten kafanmı iyi senin ? Yoluna yürü git dinden imandan çıkarma beni.Katil eder senin gibi insanlar adamı vallahi.Ben oraya vatan gameekstra türkiye fiyatlarını koyuyorum adam gidiyor bundan türkiyeden almışım gibi ilan açıyor diyor.Alacak adam bana sormayacakmı zaten sana ne oluyor.Yırtık donculuk niye yapıyorsun.Adam gidip vatandan alacağına gelir burdan alır beklememek için yurtdışında bunndan sanane?

70$a aldığın ürünü nasıl 350 tl ye satarsın ?

• quote:

quote:

quote:

Türkiyede normal şartlarda min. 500 lira olan ürünü kaça satsın..Bu amazon işi çıkmasaydı kimse bilmeseydi bu adam fiyatta ekmek gibi satacaktı sende bunu diyemeyecktin..2 sebebi var ilanı baltalamanın ya aldın sende ürünün gelmesini bekliyorsun ama umduğundan daha az karlı satıldığını gördün üzüldün yada hiç almadın iş olsun diye sallıyorsun logitech konularına.Satıcı ozaman şunu der..Kardeşim git al ozaman amazondan sen 200e sat bu kadar basit..Binlerce insan var yurtdışından alışveriş yapmaya korkan onlar için iyi bir fırsat..Vatandan 600 küsüre alacağına ee yurtdışı işinede girmek istemiyorum yurtdışından getirip satanlardan alıyorlar ne varki bunda ticaret ahlakına uymayan..Bende amazonda %60 indirimim vardı bana 88e geldi kulaklık ee ben ozaman sana 100 liradan vereyim sonuçta 80e aldığım ürünü 200e satmak akıl işi değil..Ayrıcı 100 dolarak üstü getiremiyorsun ee çok sayıda alamıyorsun bi seferde 10 tane sipariş veremiyorsun ee bir ürün için 10-15 gün bekliyorsun napsın 200e alıp 220e mi satsın piyasayı öldürenler gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

quote:

quote:

Türkiyede normal şartlarda min. 500 lira olan ürünü kaça satsın..Bu amazon işi çıkmasaydı kimse bilmeseydi bu adam fiyatta ekmek gibi satacaktı sende bunu diyemeyecktin..2 sebebi var ilanı baltalamanın ya aldın sende ürünün gelmesini bekliyorsun ama umduğundan daha az karlı satıldığını gördün üzüldün yada hiç almadın iş olsun diye sallıyorsun logitech konularına.Satıcı ozaman şunu der..Kardeşim git al ozaman amazondan sen 200e sat bu kadar basit..Binlerce insan var yurtdışından alışveriş yapmaya korkan onlar için iyi bir fırsat..Vatandan 600 küsüre alacağına ee yurtdışı işinede girmek istemiyorum yurtdışından getirip satanlardan alıyorlar ne varki bunda ticaret ahlakına uymayan..Bende amazonda %60 indirimim vardı bana 88e geldi kulaklık ee ben ozaman sana 100 liradan vereyim sonuçta 80e aldığım ürünü 200e satmak akıl işi değil..Ayrıcı 100 dolarak üstü getiremiyorsun ee çok sayıda alamıyorsun bi seferde 10 tane sipariş veremiyorsun ee bir ürün için 10-15 gün bekliyorsun napsın 200e alıp 220e mi satsın piyasayı öldürenler gibi..

eyvallah kardeş iyi yazmışın.Bu tarz insanlardan artık inan gına geldi.Benim ödediğim gümrük parasınıda bilip etmeden bir ton aslı olmayan yazı yazmış.Bunu ben getirtirken tek bir kulaklık getirmedim başka ürünlerde vardı ve gümrük parası ödedim.Kendince burda birşeyler yazıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.