Şimdi Ara

Logitech g910 satan mağazalar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar logitech g910 oyuncu klavyesini almayı düşünuyorum fakat yabancı sitelerde internet üzerinden satılıyor ben vatan,teknosa gibi mağazalardan gidip kendim almak istiyorum internette de bu mağazalarda logitech g910 bulamadım sizce Türkiye de ne zaman satışa çıkar?

• Ben de türkçesinin çıkmasını bekliyorum. Çıkar çıkmaz alacağım ama ben de mağazalarda rastlamadım.
  • Hocam boşuna beklemeyin derim, geçen hafta gameekstra'da gördüm klavyeyi (tabi pc'ye bağlıydı) kullanabilirmiyim dedim ve klavyeyi elime aldım tuş hissi rezalet, yani gözümü bağlayıp bastırsalar 10 liralık klavye derdim mekaniğin m'si yok, eğer mekanik istiyorsanız başka markalara yönelin derim...
  • mekanik klavyede en iyisi razer'dır ....
  • Hangi markalarin hangi modellerini kullandin merak ettim. Bu kadar net bi genelleme yaptigina gore baya bilgili olmalisin aydinlatirsan sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    kullanmaya gerek yok test etmek yeterli bir makineden bahsetmiyoruz sadece klavye işlevleri belli, önemli olan şekli şemali tuşları verdiği hissiyat gecikmesi vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 7 Mart 2015; 21:44:43 >
  • 910'un lineer ömer-ci switch'lerine o parayı vermemenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Logitech G930
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.