Şimdi Ara

Logitech G810 Orion Spectrum RGB İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • g810 bugun geldi,de bunun beyaz ışığı yok mu yahu? g710+ bem beyaz ışık verieken bu sacma sapan renkler veriyor düz beyaz yok. en beyazı bile bariz açık mavi, umarım düzeltmenin bvir yolu vardır çünkü beyazdana daha sade ve şık duran bir ışık yok bence.

    g710+ ye göre bence farklılıkları, tuşlar daha sessiz fakat akışkan değil, sanki bir yere sürtüyormuş gibi geliyor.

    boyutlar tam istediğim gibi, ağırlıgı kusursuz, gereksiz hantal değil ama ben taş gibi sağlamım burada diyor. tuş yerlesimi gayet ideal, gereksiz g tusu felan yok hatta hiç g tusu yok. ses tusu g710+a göre biraz daha büyük daha akışkan ama bu pek iyi değil bir anda ses artıyor azalıyor.

    kablosu sanayi tipi değil, gerçi klavyenin üzerinden usb olmadıgından kaynaklı olabilir.

    gereksiz bir karşılaştırma oldu sanki ama bu 2 klavye arasında kalanlar için bir değerlendirme olmuştur umarım, en azından benim gibi 2 tane klavye alıp denemek zorunda kalmazlar diye düşünüyorum.

    g710+ yı kesinlikle sadece oyuncular almalı, oyun oynamayacak adama asla tavsiye etmeme, g810 ise macro oyunlar haric oyunlar için gayet ideal, daha cok programlama yapanlara önerebilirim.

    bu arada yapısı gerek hiç bileklik desteğini hissetmedim, bunların tamamamı kişisel görüşümdür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: denden22

    selamlar,

    benim derdim tusarin yumusak olmasiydi. yani basarken zorluk yasamayi sevmiyorum hizli yazabilmek icin. ancak tuslar hem cok yumusak degil hem de zamxan icinde daha da zor basilmaya baslandi.

    neyse su an deditgim gibi temizlemeye calisirken alet elimde kaldi. bunca kalvye gordum, ozellikle mekanikler arasinda bu kadar dayaniksiz ve cabuk bozulanini gormemistim :(

    support a yazdim ama cevap aladim henuz


    Öncelikle geçmiş olsun, Hocam bu klavyeyi almak üzereydim hatta siparişte vermiştim Yazdığınız sıkıntılar üzerine iptal edip G710+ siparişi verdim. Amazondada ürün resimlerinde tuşun altındaki plastikler çok ince olmasından dolayı biraz sert basıldığında çabuk kırıldığını söylemişler resim atmışlar.
  • Bende dün aldım o yüzden konuyu hortlatayım

    Türkiye'de fiyat politikası nasıl işliyor anlayamadım. Yurt dışında bu ürün G610 ve G413'ün üst sınıfı, bu ürünlerden pahalı, G Pro ile aynı sınıfta ve aynı fiyata satılıyor ancak Türkiye'de hepsinden daha ucuz, bu konuda şikayetim yok daha ucuz olsun ama G Pro bunun iki katı. Nümerik tuşsuz klavye düşünüyordum ancak G pro bunun iki katı olduğu için ve de TR tuş dizilimi olmadığı için almak mümkün değil. G Pro neden bu fiyatlara satılmıyor? Bu kısa eleştiriden sonra ürüne gelelim.

    Razer Blackvidowa (Cheryy Mx Blue Switch) göre artıları Kompakt, fazla yer kaplamıyor mousepad için daha fazla alan açıldı, tepki süresi daha hızlı ve RGB var. RGB kalitesi çok iyi, efekt seçenekleri az deniyordu ama efekt seçenekleri baya fazlalaşmış ancak firmware güncellemesi şart. Media tuşları ayrı yer verilmesi güzel. Makro ile işiniz yok ise mekanik klavyeler içerisinde kalite olarak en uygun fiyatlısı bu. (Daha uyguna everest vs var ama kalitesi tartışılır). Ayrıca yılların Logitech'i kendi argesi tesisleri vs var onların yaptığı switche de kötü demek anlamsız. Logitech müşteri memnuniyetinde de 1 numaradır.

    Eksi diyebileceğimiz yönleri ise Mekanik hissiyatı pek yok ama Blue Switch dışında ki Cherry MX lerde de ben o hissiyatı almadım zaten, Blue Switch olmadıktan sonra bana hiç birisi o hissiyatı vermiyor. Ağır bir klavye ama çok sağlam değil gibi, bu konuda Razer gerçekten Taş gibi tabir edeceğimiz klavyelerden, bu biraz daha narin sanki eğer kızıp klavyeye vurmayı düşünüyorsanız 2 kere düşünün. Ben ihtiyaç duymuyorum ama ihtiyaç duyanlar için takıp çıkarılabilir bilek desteği olabilirdi. Beğeniye göre farklı switchler ile üretilebilirdi. Eksi özellikleri genel düşündüm benim için önemli ve eksi özellikler değil bu sebeple ürün 5 yıldızı hak ediyor bence.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.