Şimdi Ara

Logitech G710+ İnceleme, TR'de İlk, Güncellendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
13.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: haisak

Ben bilgisayara Logitech Gaming Software'ı kurdugum zaman klavye kitleniyor ışıklar yanıp yanıp sönmeye başlıyor. Hiç başına gelen oldu mu?

Hocam bunun çözümü eski driver olan LGS 8.40 'ı yüklemek.
    Aşağıdaki linkten işletim sistemine(32 Bit-64Bit) göre LGS 8.40 ı indir ve yükle, çözülecektir.
    ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/gaming
  • ynal kullanıcısına yanıt
    League of Legends Dota 2 point gibi oyunlar oynuyorum alsam mantıklı olur mu klavyeyi ?
  • livebait kullanıcısına yanıt
    Klavye biraz keyif işi aslına bakarsan, oyunlara çok çok büyük bir katkısı yok. Ben bikgisayarın en çok kullanılan parçaları olan klavye ve farenin ergonomik ve kullanırken zevk vermesei gerektiği taraftarıyım.
    O yüzden bütçe sıkıntın yoksa G710+ yı kesinllikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kusura bakmayın hort olacak ama , ben media marktı gezerken bir reyonda tek kalan ürünleri gördüm aralarında bu klavyeye rastladım. fiyatı 400 küsürden 299 a inmişti. onuda ben aldım. herkes kendi illerinde ki mm lere baksın isteyen almak isteyen .
  • Al PaC kullanıcısına yanıt
    2016 yılı itibariyle ürün hala satın alınabilir mi?
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Tabi ki halen satan yerler var(teknofiyat' tan baktığım kadarıyla şu an en uygun sanalmarketim' de). Fakat, benzer fiyat seviyesinde, soldaki G tuşları benim için gereksiz ve bileklik olmasa da olur derseniz G610 alabilirsiniz. Aynı(brown) switchleri kullanıyorlar. G610 daha yeni ve kompakt bir klavye.
  • Konu biraz eski ama birşey sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
    2 gün önce aldım klavyeyi gerçekten harika genelde CSGO oynuyorum klavyenin led lerini açık normalde oyuna girip çıktıgımda ledler kendi kendine sönüyor çözemedim nedenini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremirasoglu2

Konu biraz eski ama birşey sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
    2 gün önce aldım klavyeyi gerçekten harika genelde CSGO oynuyorum klavyenin led lerini açık normalde oyuna girip çıktıgımda ledler kendi kendine sönüyor çözemedim nedenini.

Programda klavyeye gelin orda oyunlarda led ayarlama gibi birşey var tıkı kaldırın düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cs875

quote:

Konu biraz eski ama birşey sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Programda klavyeye gelin orda oyunlarda led ayarlama gibi birşey var tıkı kaldırın düzelir

K bakmayın iş yoğunlugundan anca foruma bakabildim. Biraz kurcaladım daha önce tam dikkatli bakamadım sanırımda aşağıda resim attım kırmızı ile işaretlediğim yerdeki denetlemesine izin ver yazan yer tikliydi şimdi kaldırdım inş. düzelir deniyip bilgi vericem.http://i.hizliresim.com/Nl33PL.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emremirasoglu2 -- 26 Kasım 2016; 0:38:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cs875

quote:

Tamamdır düzeldi çok teşekkür ederim :)
  • İyi günler bu klavyeli alalı bir kaç gün oluyor bir takım sorularım olacak

1-Tuşlara bastığımda metal bir parçadan ses geliyormuş gibi oluyor bu normalmidir
    2-Her tuş aynı sesi çıkarmıyor
    3-Özellikle 'ş' ve 'v' harflerinde yay sesi belirgin olarak geliyor bunu nasıl önleyebilirim garatiye vermeme gerek varmı

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
  • Dün mediamarkt' tan aldım klavyeyi. Fiyatı 249 tl ye düşmüştü ama 2-3 mağazayı gezmeme rağmen bulamamıştım. İçlerinden en iyi görünen teşhir ürününü aldım ben de daha uygun fiyata. Tam inceleyemedim ama ilk kurduğumda oyunda G4 tuşu daha önceki klavyemde atadığım fonksiyon iken sonradan ayarları sıfırladım ve sanırım MR tuşundan yanlış birşey yaptım ve şu an G4 tuşu esc tuşu olarak ta görev yapıyor. Akşama çözerim ben o sorunu. Ben klavyenin ayzışını ve parmak hissini çok beğendim. Işıklandırma tek renk beyaz olmasına rağmen şiddeti ayarlanabildiği için gayet güzel. Ses açma kapama tuşu çok kullanışlı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.