Şimdi Ara

LOGITECH G510 TURKÇE ÇIKTI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LOGITECH G510 Q TURKÇE versiyonu çıktı mı?

• Sonunda çıktı arkadaşlar.Vay be aradan bunca zaman akıp-geçti mekanik klavyeler çıktı g510 Türkçe anca geldi.Ee şimdi ben bu klavyeyi alacakmıyım tabiikide hayır.Bunu alacağız sonra logi mekanik klavye çıkaracak ,sonra pişman olacağız ,bir 2 yılda onun türkçeleşmesini bekleyeceğiz ölme eşeğim ölme.

g510 türkçe satışta
  • bişey sorucam G510 de istenilen tuşların renklerini farklı yapma uygulamsı varmı acaba mesala w a s d e r f encok kulanılan toşların renkleri farklı veya sadece kulanılan tuşları ışıklı yapabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhafiz1923

bişey sorucam G510 de istenilen tuşların renklerini farklı yapma uygulamsı varmı acaba mesala w a s d e r f encok kulanılan toşların renkleri farklı veya sadece kulanılan tuşları ışıklı yapabiliyormuyuz

Tek tuş renk uygulaması olduğunu pek sanmıyorum.Gerçi yazlımını görmedim.Olabilirde yani birde mod uygulamaları var yabancı forumlarda araştırabilirsiniz.Mesela şunu bir izleyin.Scriptlerle herşey mümkün.
    Ama bunun mekanik olanının çıkmasını beklemek gerek tabi ömür yetermi orası ayrı.

• çok teşekürler bi bakayım ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.