Öncelikle Tüm forumdonanımhaber e selamlar ismim tolga yaş 27 uzun yıllardır profesyonel olarak fps turnuva oyunculuğu yapıyorum. Logitech g502 proteus core satın aldım ilk çıktığında mouse hakkında çok fazla reklam vardı ve iyi logitech markası olmasından dolayı çok iyi olabileceğini düşündüm mouse u hevesle alıp kullanmaya başladıktan sonra anladımki hiç bir işe yaramayan hantal bir mouse ve yeteneklerinizin önüne geçebilen bir mouse, mouse hakkında farkkettiğim ve almak isteyenlerin bilgilenmesini istediğim bir yazı hazırlamak istedim.
Kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum mouse yapılış gereği çif monitör e göre adapte edilmiş ve normal fps mouselarına göre çok fazla ağır bir mouse oynadığınız fps oyunlarında sens ve dpı tutturmanız da sorun yaşatıyor aiminizi oldukça etkiliyor normalde vurabileceğiniz adamları bile ıska geçmenize neden oluyor tek geçerli yönü çok fazla macro tuşu olması harici driver da doğru düzğün çalışmıyor oyunlar içi profilini aktif etmeyi açtığınızda her oyun için yaptığınız ayrı ayrı ayarları algılıyor olması gereken mouse oyunları birbirine karıştırabiliyor veya kendine belirlediği bir oyun ayarını diğer oyun ayarlarına taşıyor ayrıca siz onay vermemenize rağmen windows denetim masası fare kısmında işaretçi hızı değerinde işaretçi hassasiyetine tik atıyor ve oyunlarda ıska geçmenize neden oluyor(onu kapatmayı daha yeni keşfettim tek yöntemi profil başına aktif et tikini kaldırın driverdan)örneğin cs go oynuyorsunuz ağırlık eklemesseniz hs düşürmeniz neredeyse imkansız ve input lag a neden olan bir mouse ağırlık eklediğinizdede oynadığın deathmatch tan sonra ben rank girebileceğinizi düşünmüyorum bileğiniz resmen felç geçiriyor aynı zamanda ayarlanabilir bir dpI sahip mouse kendi defult dpı ları dışında elle ayarladığınız kendi dpı nıza doğru düzğün uyum sağlamıyor ve oyun için aksiyonda kimi zaman donup sabit kalıyor(bir kaç saniyeliğine)tek güzel bulduğum yönü mouse padinize göre ayarladığınızda güzel kullanım sağlıyor ama bu kadar problemin içinde bu artı şey size birşey kazandırmıyor alacaksanız KESİNLİKLE ALMAYIN EMİN OLUN AYNI PROBLEMLERİ YAŞIYCAKSINIZ.
Sistem veya fps ile alakalı olduğunu söyleyenleriniz olacak onuda şöle iza ediyim sizlere gtx 980TI i74790 16gb kingston hyperx ram 2x280gb ssd z97 gaming7 Cs go da 300 sabit alıyorum birde asusun yeni çıkan monitörlerinden 144hz VG248QE kullanıyorum eskiden razer deathhadder v2(3.5g) kullanıyordum çok memnundum fakat bu mouse beni çok üzdü vurup kırmamak için hergün kendimi zor tutuyorum alacaklar varsada konuma göz atmalarını istiyorum vakit ayırdığınız için teşekkürler.
NOT:Amacım logitech markasını kötülemek değildir oldukça iyi markadır sadece bu model ile yaşadığım sıkıntıları dile getirmektir alacakları bilgilendirmektir.
Bende tam bunu alıyordum razer taipan aldım amazondan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Çok güzel yazmışsınız hocam. Ben ilk başta çok beğenmiş, herkese önermiştim. Zaman geçtikçe mouse ta istemediğim bir şey yaşamaya başladım. Sorunu tam olarak çözemiyorum ama o ilk baştaki dpı ayarım sanki aynı hissiyatı vermiyor. Bir şeyler değişti ama ne bilmiyorum. Stabilite yok yani. Bir sonraki mouse um razer olacaktır.
rica ederim önemli olan yanlıştan dönmek az parada değil bu mouse tam bir baş belası razer alıcam bende tekrardan bunu 2.el olarak satmayı düşünüyorum ama alacak adam a da yazık yani içim el vermiyor inanın ben çok sorun yaşıyorum bu mouse la sinirden yerimde duramıyorum oyun oynarken.
nasıl ya o zaman ne alalım ki deathrader iyi hoş demişsende onda da nerdeyse hiç makro tuş yok ?
walla kullanan birisi olarak alacakları bilinçlendirmek amaçlı bir yazı yazdım oku kararını buna göre ver derim. şuan cs go oynuyorum mermileri tek tekte atsam daha taşa atıyor ama imlecin ortasına 10 mermiden 4 ü gidiyor mouse sıkıntılı bu konuda videoda hazırlamayı düşünüyorum.