Şimdi Ara

LOGITECH G502 proteus core 179tl n11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://urun.n11.com/mouse/logitech-g502-oyun-mouse-910-004076-P128220566

    5 adet vardı bir adet aldım kutu üst bantı açıktı ancak çizik yoktu, ağırlıklarında parmak izi vardı, faturalı geldi. Sanırım alıp iade edilmiş ürünler olabilir. Yada mağazada ürünlerin kutuların açan canavarların eline düşmüş olabilir.


    İlk açan ben olacağım takıntınız yoksa alın. Zira kupon falan kullanırsanız 160Tl ye dahi mal edebilirsiniz. Ücretsiz kargo.


    Proteus core modeli, yeni çıkan proteus spectrumdan farkı bildiğim kadarı spectrumda kenardaki mavi meret yok, ve led ışıklarını istediğiniz renkte seçebiliyorsunuz.


    Bunda ise led ışıkları mavi ve sadece ışık şiddeti azaltılabiliyor veyahut tamamen kapatılabiliyor.


    İnternette gezinmek için aldım, :D ayarların çok olması kablosuzlar gibi çok yüksek elektromanyetik radyasyon yaymaması artıları.(ölçümlerimde 2.4v/m radyasyon yayıyor bu kablosuzlar, ki oldukça yüksek bir değer. Çünkü 0,05 v/m den sonra bazı semptomlar görülmekte, ne kadar az radyasyona maruz kalmak o kadar iyidir.)

    Birde çok sayfalı excel kullanıyorsanız orta yuvarlağın kilidi tek tıkla açılıp boşa döner gibi dönmesiyle çok hızla yüzlerce sayfa kaydırma yapabilmeniz.

    Ayrıca mx master ın dahi doğru düzgün çalışmadığı yüzeylerde kusursuz hassasiyet var. İmleç düzgün hareket ediyor.

    Şunu anladım ki yüzey seçmeyen bir mouse istiyorsanız lazerlerden uzak durmak lazım, optikler (ki burada ki mouse da optik) her zaman başarılı.







  • Proteus Spectrum geçen hafta amazonda kargo dahil $65'a alınabiliyordu. Şu an devam ediyor mu bilmiyorum.

    Paylaşım için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonda indirim devam ediyor, her şey dahil 66.5 USD ye 2 hafta içinde elde olur. Bende amazondan alacaktım ancak 11TL anında indirim kuponu, taksit avantajı ve 2 yıl garanti olunca burayı tercih ettim.

    https://www.amazon.com/Logitech-Proteus-Spectrum-Tunable-Gaming/dp/B019OB663A/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1473447272&sr=1-1&keywords=g502
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.