Şimdi Ara

Logitech G500s scroll tuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatandan G500s aldım. İlk defa logitech kullanıyorum. Scroll tuşunu serbest modda kullanırken yukarı ya da aşağı kaydırınca birazda kendiliğinden kayıyor. O topun sanki bi tarafı agır basıyorda ondan asagı ya da yukarı kendini salıyormuş gibi hissettim. Tüm ürünlerde böyle mi oluyor yoksa mouseta mı bir sıkıntı var acil cevap gelirse sevinirim.

• Logitech klasiği sonsuz kaydırma tekerleği

quote:

Farenin üzerindeki düğmelere baktığımızda, sol, sağ ve artık Logitech ile özdeşleşmiş sonsuz kaydırma tekerleği zaten standart. Tekerlek dört yönlü, yani aşağı – yukarı kaydırma yapabildiğiniz gibi, sağ ve sola da kaydırma yapabiliyorsunuz. Bu tekerleğin sonsuz veya basamaklı kaydırma ayarı ise hemen tekerleğin ardında bulunan tuş ile yapılıyor.
  • Tamam sonsuz kaydırma da dediğim gibi klasik tırtıklı kullanım değil de bu sonsuzda ben biraz kaydırıyorum topun sanki bir tarafı daha ağır basıyor da o yüzden kendi 2-3 daha atıyor. Yani ağır kısım aşağı geliyor gibi oluyor. Yani kendi fazla aşağı ya da yukarı atıyor ve her zaman olmuyor bana sıkıntı var gibi geldi. Dediğim gibi daha önce kullanmadığım için bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLveR39 -- 11 Şubat 2014; 20:14:22 >
  • Scroll tusu kendi kendine hareket ediyor kısacası. Ben oynattıktan sonra. Her zaman değil bazen. Yok mu kullanan bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLveR39

Scroll tusu kendi kendine hareket ediyor kısacası. Ben oynattıktan sonra. Her zaman değil bazen. Yok mu kullanan bilgisi olan ?

Logitech'in kronik problemi bu.tekerleği her daim sorun çıkarıyor.

• 4yıllık A4 techimi sırf scroll sıkıntı çıkarttığı için emekli ettim. Olan saçmalığa bak. Yeni aldığım mouse'un sorunu scroll. Neyse değişim için geri yolladım vatana. Umarım yeni ürünle aynı şekilde karşılaşmam.
  • Bu sonsuz kaydırmanın amacı ne tam olarak? Yüksek çözünürlük için mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.