Şimdi Ara

Logitech G500 vs Razer Death Adder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar formları biraz araştırdım fakat bununla ilgili bir konu göremedim. Pro Gaming Mouse almak istiyorum fakat çok kararsız kaldım. Çok eskiden mx310 aldım , sonradan Ms 3.0 , sonra Logitech g3 kullanmıştım. Logitech G3'ün skatezleri eridiği için kendime yaklaşık 2 ay önce Logitech G100 aldım ve açıkçası performansı çok kötü hassasiyeti ve sol click tuşundan memnun değilim . Bu sebepten dolayı yeni mouse almak istiyorum aklımda g500 ve DeathAdder var . Hangi mouse'u tavsiye edersiniz tabi kide fiyat ve performans olarak göz alırsanız sevinirim . Şimdiden çok teşekkürler

• logitech g400 düşünebilirsiniz

deathadder la sensör kalitesi bakımından farkı yok, omron switchlere sahip ve deathadderdan daha sağlam bir hissiyat uyandırıyor

ergonomiye gelirsek deathadder da g400 de bana küçük geliyor normalde palm gripper olmama rağmen fingertip palm arası birşekilde kullanıyorum deathadderın yanları \_/ şeklinde olduğundan başparmak sorun çıkartmasada yüzük parmağım hiç rahat değildi ancak g400 de
    / \
    \ \
    / \ şeklinde olduğundan (bu kadar oldu) yüzük parmağım daha rahat

boyut olarak aynılar diyebilirim

• deathadder başkan! rahat ol milyon tane mouse denedim.
  • Yorumlarınız için teşekkurler . DeathAdder da parmak sorunu varmış fakat kısa bir sürede elinin mouse'un ergonomisine alıştığı söyleniyor . Bi arkadaşım kullanıyormuş cok tavsiye ediyor . Death Adder 2013 almaya karar verdim.
  • ilk ülkemize geldiğinde deathadder siparişi verdim bende çok araştırdım ama genelde razerin daha iyi olduğu yönünde yorumlar okudum ve şuan çok memnunum önceki fareden sonra alışması biraz zaman alıyor ama gerçekten tavsiye edilecek faredir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.