Şimdi Ara

LOGITECH G500 VS A4 TECH BLOODY V7 HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu başlığında da gördüğünüz gibi LOGITECH G500'mü yoksa A4 TECH BLOODY V7 almamı önerirsiniz neden ? Ya da başka bir fare önerirseniz ne önerirsiniz ?

• g500 ün şimdi var ya... ikiside değil ,

g500 geri iade edicem, lens problemi var kayıp duruyor çok dandik, zilyon tane konu var logitech forumunda orda burda mouse imleci titremesi diye, gönderdik servise bişi olmadan geldi

bloody iyi gözükebilir fakat profösyönellik açısından lazer olmadıgından önermem

bir de mouse u ne oynamak için alcaksın, mesela razer naga molten öneririm 20 tane tuşu var mmorpg ciler için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 12 Şubat 2013; 19:53:15 >
  • Steelseries Kana yada Kinzu V2 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutfsx9

Arkadaşlar konu başlığında da gördüğünüz gibi LOGITECH G500'mü yoksa A4 TECH BLOODY V7 almamı önerirsiniz neden ? Ya da başka bir fare önerirseniz ne önerirsiniz ?

Bütçen ne kadar?
  • Arkadaşlar Ben moba, fps tarzı takılıyorum ve para sınırı 125 tl diyebilirim size ona göre bir fare önerin lütfen
  • Malesef alamıyorum fiyat farkı benim için fazla 40 tl kadar fark oluyor :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    a4 tech bloody v7 YARDIM!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A4tech den uzak dur...
  • Beyler Logitech g9x alıyorum 150 tl ama %25 gelecek 120 tl inecek 12 tl 10 ay taksit düşündüm
  • Fiyat gayet iyi. Hayırlı Olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutfsx9

Beyler Logitech g9x alıyorum 150 tl ama %25 gelecek 120 tl inecek 12 tl 10 ay taksit düşündüm

g9x aldım bu hafta.
    iade etmeyi düşünüyorum.Tamam kaliteli bişey dediğimiz yok ama böyle kötü ergoomi görmedim.
    keşke malzeme kalitesini ergonmie yansıtsalarmış
  • G500 kullanıcısı olarak öneririm. Tasarım olsun, ergonomi olsun, işlev olsun kaliteli bir mouse. G9x kullanma fırsatım olmadı ama tasarımı bana da çok itici geliyor.
  • g500 almayın sorunları var

g9x el küçükse iyi olur

sanalmarketime falanda bakın oranın fiyatları daha düşük para varsa razer mauslarını düşünün
  • G500 vs G9x ?? ben anlamadım arkadaşlar hangisini alıyım sizce G9x alıcamda kesin sormak için soruyorum ya da farklı bir mouse önerebilirsiniz
  • G9x boyu 10 cm kısa fare fakat çok genişce,bence konforlu değildir denemeden alma,G500 de kamyon gibidir elin büyükse onu al küçükse g9x al
  • g 500 şiddetle öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.