Şimdi Ara

Logitech G440 Mousepad fazla kayıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ay önce logitech g440 mousepad aldım, sıkıntısız kullanıyordum lakin birkaç gündür aşırı ittirmediğim halde padin alt kısmındaki kaymaz yüzeyi ufak ufak kayıyor, neden böyle yapıyor anlamadım, masayıda sildim mousepad altınıda sildim hala kayıyor, ürünü kullanıpta aydınlatacak varsa sevinirim, şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 30 Ocak 2015; 1:34:39 >

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Dostum bu mousepadi bende kullanıyorum. Senin dediğin sorun yokta. Sanki orta kısmı daha az kaygan gibi geliyor sende de böyle bir his var mı?
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Kurcaladım biraz şimdi sen diyince ama ortasıyla köşeleri arasında kayma farkı göremedim, ayrıca dediğim şey hani yerleştiriyorum mesela masaya, iteliyorum iteliyorum kaymıyor, oyunlara dalıyorum birkaç saat sonra bakıyorum azıcık kayma olmuş, sende hiçmi kaymıyor ?
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Mousepadi kullanırken herhangi bir kayma olmuyor. Üstüne elimle itmeye çalıştım yine de kaymadı ama bazen bileğim kenara geliyor o zaman biraz kayıyor. Yandan itmiş gibi oluyor bileğim .
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Neyse şimdilik sorun etmeyeyim ozaman ileride olursa gönderirim acımam ama geçen biraz su döküp temizliyordum bi baktım kaymaz tabanı su torbasının naylonu gibi kokmaya başladı, yani su torbasıyla aynı malzemeden yapılmış diye tahmin ediyorum boşa para verdik bizdeki su torbasını keser kullanırdık ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SteelSeries klavye önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.