Şimdi Ara

Logitech G430 Windows 10 Uyumu Var Mı? Aciliyeti var!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Logitech G430 aldım. Fakat 7.1 ses sistemi için (otomatik kuruyor.) sistem gereksinimleri Windows 8 e kadar uyumlu. Bende Windows 10 uyumluluk sorunu olabilir diye kutusunu bile açmadım bunun için aciliyeti var olmuyorsa geri verebilirim. cevaplarınızı bekliyorum.
    Logitech G430 kullanan ve işletim sistemi Windows 10 olan arkadaşlarım tam performansta 7.1 ses sistemi destekleyerek ürün çalışıyor mu sizde?

Daha önce bir konu açtım tıklayan bile olmamış bunun için bu bölümden konuya devam ediyorum.

Yardımlarınız için şimdiden dua ediyorum.

Umarım Windows 10 destekliyor ve tam performansta çalışıyordur G430.

• Bunu üreticiye sormalıydın bence almadan W8 desteği olmasına güvenilmez ama W7 desteği varsa W10 ile uyumlu olacaktır mutlak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://lmgtfy.com/?q=Logitech%2BG430%2BWindows%2B10

normalde çalışmıyormuş da fix yapılmış onunla kullanıyormuş millet. çıkan sonuçlar bunu gösteriyor.
  • Ben logitech G35 7.1 usb modeli kullanıyorum bir sıkıntı yok bu kulaklığında,arızalı değilse, windows 10 desteği var. Yüklemeler kısmında tüm G modelleri için sürücü ve uygulama mevcut. Yalnız bu kulaklığı kullanmaya başladığında hiç bir kulaklıktan zevk alamayacaksın ;)
  • yorumlarınız için teşekkür ederim. Koskoca Logitech markası zaten WİN 10 uyumlu kulaklık yapmasaydı bu işi bırakmalıydı.
    Bende sıkıntı çıkacağını sanmıyorum sonuçta satışlar dururdu G430'un. Orada sistem gereksinimlerinde yazdığı için Win 8 e kadar riskli olayı gördüm fakat sanırım sıkıntı çıkmaz ve Açıyorum paketi hayırlısı olsun bana :)
  • Hayırlı olsun. Bu arada o kulaklığın bir özelliği var stereo gibi sadece sağdan soldan değil arkadan/önden/çaprazdan geldiğini sesin de ayırd edebiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooooo harika!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.