Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech g403 (sol switch çift tıklıyor) Satın Al 24 Haziran 2024 12:37 1 1 Logitech g403 (sol switch çift tıklıyor) Farenin sol switchi çift tıklıyor, nadiren tek tıkladığı da oluyor. 2 yıl civarı kullandım tam garantisi bittikten sonra çift tıklamaya başladı. Bu kaçıncı logitech alışım hepsinde aynı sorun oldu, tövbe ettim.Farenin başka herhangi bir sorunu yok, sensörü vs sağlam. Alıp switchini değiştirip kullanırım veya sensörü lazım diyen varsa yazınız.Kutusu var, içine koydum kapalı bir şekilde bekliyor.İstanbul'da belirli noktalarda elden teslim edebilirim. Diğer illere kargo.Fiyat 250₺Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech g403 (sol switch çift tıklıyor) Sapphire rx570 nitro+ 4gb TLOU (alınık) >1x8 Gb 1600 Mhz DDR3 (AMD uyumlu)SATILDI