Şimdi Ara

Logitech G400S bilgi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, uzun yıllardır oyun oynuyorum yada gençliğim de çok oynardım mı desem bilmiyorum. 2004 yılından beri kullandığım emektar Mx 510 u değiştirme kararı aldım hala sapa sağlam duruyor ama rakiplerine teknolojik olarak yenik düstü diyelim ufak bir araştırma sonucu G400 efsaneleşmiş kasadan almaya karar vermişken gözüme 400S serisi takıldı ama türkiye de herhangi bir yazı yada bilgi bulamadım yeni çıktı da türkiye ye gelmedi mi sorusunu sordum 400 ile s arasındaki farkı bilen var mı acaba?

• g400 ile g400s arasındaki farklar

1)baglantı kesilmesi sorunu nedeniyle mouse'tan kablonun çıktıgı yeri sağlamlaştırmışlar
    2)dpi arttırılmış. sensörü de delta zero sensör diyor. ama şu adreste sensör aynı görünüyor.http://www.overclock.net/t/854100/gaming-mouse-sensor-list şurada da görülüyor zaten.
    3)tıklama hissi biraz değişmiş diyorlar. ben daha kullanmadım gelince bakıcam yazarım.

türkiyede satılmıyor. yurtdısından alırsan da buradaki doların tl karşılıgı yuzunden buradaki g500s fiyatına denk geliyor. ama yine de g400 yerine g400s tavsiye ederim. g400un bazı sürümlerinde prediction var ve bu da fareden istenen bir ozellik değil. internete g400 prediction yazarsan anlarsın ne oldugunu ya da angle snapping yaz.

düzeltme:sensor aynı degılmıs
    düzeltme2: aynıymış sanırım. angle snaping olmayan sürümü ile g400s aynı heralde düşüncem oyle

ayrıca sensei ve bir cok oyuncu faresi kullanmış adam tanıyorum. fps için g400'ü tercih ediyorlar. cunku bence ergonomisi gerçekten çok iyi palm grip için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehuirem -- 13 Eylül 2013; 20:39:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamX

Arkadaşlar merhaba, uzun yıllardır oyun oynuyorum yada gençliğim de çok oynardım mı desem bilmiyorum. 2004 yılından beri kullandığım emektar Mx 510 u değiştirme kararı aldım hala sapa sağlam duruyor ama rakiplerine teknolojik olarak yenik düstü diyelim ufak bir araştırma sonucu G400 efsaneleşmiş kasadan almaya karar vermişken gözüme 400S serisi takıldı ama türkiye de herhangi bir yazı yada bilgi bulamadım yeni çıktı da türkiye ye gelmedi mi sorusunu sordum 400 ile s arasındaki farkı bilen var mı acaba?

http://gaming.logitech.com/tr-tr/product/g400s-optical-gaming-mouse

• quote:

Orijinalden alıntı: ehuirem

quote:

Orijinalden alıntı: DreamX

Arkadaşlar merhaba, uzun yıllardır oyun oynuyorum yada gençliğim de çok oynardım mı desem bilmiyorum. 2004 yılından beri kullandığım emektar Mx 510 u değiştirme kararı aldım hala sapa sağlam duruyor ama rakiplerine teknolojik olarak yenik düstü diyelim ufak bir araştırma sonucu G400 efsaneleşmiş kasadan almaya karar vermişken gözüme 400S serisi takıldı ama türkiye de herhangi bir yazı yada bilgi bulamadım yeni çıktı da türkiye ye gelmedi mi sorusunu sordum 400 ile s arasındaki farkı bilen var mı acaba?

http://gaming.logitech.com/tr-tr/product/g400s-optical-gaming-mouse

g400s hakkında bilgisi olan varmı genelde lol ve csgo oynıcam hangi mouse tercih etmeliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.