Merhaba arkadaşlar, benim şuan kullandığım mouse A4 Tech XL-750BH' modeli. Almayı düşündüğüm mouse ise Logitech G303 modeli. Sizce iki mouse arasında gözle görülür bir kullanım rahatlık farkı olur mu? yani almama değer mi sizce? Bilgilendirirseniz sevinirim.
A4 Tech XL-750BH
Kablolu Lazer Mouse Yeni Anti-Titreşim Teknolojisi USB Fullspeed ile 8 kat daha hızlı 3600dpi çözünürlük Oscar Mouse Editor yazılımı 64K dahili bellek Tuş tepki süresi ayarlanabilir - 3msn’e kadar 2X butonu ile Windows ve ofis uygulamalarında çift tıklama fonksiyonu 4D Wheel – 4 Yönlü Scroll Kaydırma Teknolojisi Yazılıma ihtiyaç duymadan 6.buton ile 400, 800, 1200, 1600, 2000, 3600dpi ayarlarına geçebilme 7080 Frame/sn 6.4 MegaPixel/sn görüntü işleme 1msn SPI süresi 20g maksimum hızlandırma 45 inch/sn maksimum hız (yüzeye bağlı olarak) 7 Buton ve Tek Scroll Programlanabilir 4. ve 5. Butona kısayol tanımlayabilme USB bağlantı
Gerçekten o kadar kalite ve kullanım farkı var mıdır hocam? ne güzel kendimi yavaş yavaş aralarında çok fark olmadığına ikna etmeye başlamıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: HeroTürk
Gerçekten o kadar kalite ve kullanım farkı var mıdır hocam? ne güzel kendimi yavaş yavaş aralarında çok fark olmadığına ikna etmeye başlamıştım.
Hocam ben şuan Razer Deathadder Chroma kullanıyorum...Daha önce Evga Torq x5 , Logitech g303 , Steelseries Rival kullandım..Hele ilk olarak 65 tl'ye Gigabyte gm-m8000 almıştım..A4 tech'ten birazcık daha iyi olan bir modeldir..Şuan ondan sonraki kullandığım mouselar ile karşılaştığımda Ele oturuşu , Click Switchlerinin rahatlığı , malzeme kalitesi , sensörünü kullanınca anlıyorsunuz..Tabiki gidipte ülkemizden 250-300 tl'ye mouse almayın ki piyasada hiçbir mouse o fiyatı haketmiyor..Ben zamanında g303'ü amazon'dan 150 tl'ye almıştım ve o fiyat bence değer..Dediğim gibi eğer alacaksanız üst seviye mouseları Amazon'dan alın yoksa Türkiye'den alacaksanız a4 tech alın..Gereksiz yere burdan alıp kazık yemeyin..Amazon en mantıklısı
quote:
Orijinalden alıntı: The Loner
quote:
Hocam ben şuan Razer Deathadder Chroma kullanıyorum...Daha önce Evga Torq x5 , Logitech g303 , Steelseries Rival kullandım..Hele ilk olarak 65 tl'ye Gigabyte gm-m8000 almıştım..A4 tech'ten birazcık daha iyi olan bir modeldir..Şuan ondan sonraki kullandığım mouselar ile karşılaştığımda Ele oturuşu , Click Switchlerinin rahatlığı , malzeme kalitesi , sensörünü kullanınca anlıyorsunuz..Tabiki gidipte ülkemizden 250-300 tl'ye mouse almayın ki piyasada hiçbir mouse o fiyatı haketmiyor..Ben zamanında g303'ü amazon'dan 150 tl'ye almıştım ve o fiyat bence değer..Dediğim gibi eğer alacaksanız üst seviye mouseları Amazon'dan alın yoksa Türkiye'den alacaksanız a4 tech alın..Gereksiz yere burdan alıp kazık yemeyin..Amazon en mantıklısı
Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Aynen öyle yapacağım bende, Amazon'dan şuan yine 150 TL'ye denk geliyor. Türkiye fiyatı 80-90 TL daha fazla.
Hayırlı akşamlar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: The Loner
quote:
Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Aynen öyle yapacağım bende, Amazon'dan şuan yine 150 TL'ye denk geliyor. Türkiye fiyatı 80-90 TL daha fazla.
Hayırlı akşamlar.
Yani amazon'dan g303 alıp uzun süre kullanmanız en mantıklı seçim olur..Aklınızda soru işaretleri kalırsa bana p.m atın yardımcı olurum
Haklısınız hocam, çok teşekkür ederim her şey için.