İlk defa fareye bu kadar para vereceğim, bir nevi oyuncu faresi bunlarda. G300S modeli arkadaşımda var ve defalarca kullandım çok çok iyi geldi bana 30 Liralık fareden sonra. Kullanımı bana göre iyi elime güzel oturuyor, çok fazla tuş var bana göre MMO tarzı oynamadığım için fazla bana bu tuşlar. Oyunlarda hassasiyeti de güzel ancak biraz araştırma yaparken kendime böyle fare almak için karşıma G102 Prodigy modeli çıktı.
Aralarında 10-15 lira fark var ancak G102 modelde kauçuk besleme yok eller kaymasın diye G300S de var. ben pek anlayamadım iki fareyi de herkes övüyor ama neye göre almalıyım ben fareyi. Siz olsanız hangisini alırdınız. yardımcı olabilir misiniz bana bu konuda arkadaşlar?
Ben de mmorpg oynayamıyorum, genellikle son çıkan single oyunlar ve cs go, lol oynuyorum. G300s kullandım ve ilk kullanımda dahi rahatsız eden o saçma 4 tuş ilerki zamanlarda çok canımı sıktı. Özellikle tıklama alanı çok küçüldüğü için fps türü oyunlarda sinir etti. Benim sana önerim bu fiyat aralığında steelseries rival 100 olur. Rival 100 cidden çok sade ve tutuş hissiyatı açısından bana en uygun farelerden biri, kullanıyorum ve öneririm. G102 yi denemedim ama benim fare tutuş şeklime çok uygun bir tipi var en azından g300s ten kesinlikle daha rahat bir faredir :). Diğer pc için de fiyatı uygun olduğu için everest smx-r9 sipariş ettim yarın gelicek inş. onun da tipi benziyor zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t
Ben de mmorpg oynayamıyorum, genellikle son çıkan single oyunlar ve cs go, lol oynuyorum. G300s kullandım ve ilk kullanımda dahi rahatsız eden o saçma 4 tuş ilerki zamanlarda çok canımı sıktı. Özellikle tıklama alanı çok küçüldüğü için fps türü oyunlarda sinir etti. Benim sana önerim bu fiyat aralığında steelseries rival 100 olur. Rival 100 cidden çok sade ve tutuş hissiyatı açısından bana en uygun farelerden biri, kullanıyorum ve öneririm. G102 yi denemedim ama benim fare tutuş şeklime çok uygun bir tipi var en azından g300s ten kesinlikle daha rahat bir faredir :). Diğer pc için de fiyatı uygun olduğu için everest smx-r9 sipariş ettim yarın gelicek inş. onun da tipi benziyor zaten.
hocam steelseries modeline baktım mediamarkt fiyatı 170 lira bana pahalı hepsiburada ise 140 lira ama tam ısınamadım gidip bir bakmam lazım mağazada.
Size cevap yazdıktan sonra benim de g102 yi inceleme şansım oldu. Baya beğendim elime iyi oturdu. Logitech yazılımı da gayet güzel g102 alabilirsiniz :) Ama g300s önermiyorum.