Şimdi Ara

Logitech G300 takılma sorunu [Garanti] ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1-1.5 yıl önce aldığım g300 mouse bu zamana kadar sıkıntısız calıstı ancak artık ani hareketlerde imlec donmaya basladı.donuyor ve 1 saniye öyle kalıyo sora devam ediyor..benzer konuları araştırmaya calıstım çoğu insan kablodan kaynaklandığını söyledi sorun şuki mouse ve kabloda en ufak bir yıpranma, aşınma hasar yok.İzlemem gereken yol nedir acaba ? vatandan almıştım garantiye göndermemin faydası olur mu; olursa hangi yolları izlemeliyim ?

• cevap için çok teşekkür ederim direk vatana mı götüriyim yoksa logitechle mi iletişime geçmem gerek ? ek olarak direk mouse ile gidebilir miyim yoksa fatura veya garantinin yanımda olması mı lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Logitech Serivisi Gayet Kaliteli Yollayın Garantiye Eger bir sorunla karşılaşırsanız logitech mail atın durumu belgelendirin adamlar direk servis işlemri yok iade süreci onu bunu aradan çıkarıp size 0 ürün yolluyorlar Geçen Sene bizzat başıma geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 12 Temmuz 2016; 23:17:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.