Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 .:: Logitech G27 & Driving Force GT Direksiyon Masası ::. Satın Al 6 Şubat 2013 12:19 1 1 .:: Logitech G27 & Driving Force GT Direksiyon Masası ::. Vade Farkız Kredi Kartına 12 Taksit almak için ==> TIKLA <== Forumda gördüğüm ürünü marangozda yaptırdım. ==> Forumda Gördüğüm Konu <== Masayı bir kaç defa kullandım. Logitech G27'yi sattığımdan dolayı masayıda ayrıca satıyorum. Hem logitech G27 ile hemde Logitech driving force gt ile sorunsuzca kullanabilirsiniz. Hatta elinizde nasıl bir direksiyon varsa , tam aradığınız pratik maliyetsiz hazır masa. Logitech G27 için vites tam masaya sabitlenmiyor alt tarafındaki yerin içeri doğru kesilmesi gerekiyor çok zor bir şey değil uğraşmadığımdan dolayı kesmedim.. Kabloları düzenlemek için masa üzerinde ve alt tarafındaki pedalların olduğu yerden dekobaj ile delik açılması lazım onlarla da uğraşmadım. Zaten 1tl büyüklüğünde bir delik açmanız yeterlidir kablolar oradan rahatça geçicektir. Kabloları , kablo kanalı alarak gizleyebilirsiniz sizin zevkinize kalmış bir olay. Ben ürünün pdf formatındaki çizimini marangoza yaptırdım , extrası modifiye olduğundan dolayı kendim yaparım dedim sonra vakit bulamadım. Pdf formatındaki çizim linki ==> TIKLA <== Ürün yanında Migros'tan satın aldığım ambalajı dahi açmadığın sarjlı tornivada setinide hediye ediyorum. Masayı söktüm. Vidalarını kutuladım. Tüm vidaları tamdır. Kolayca vidalamanzı için, sarjlı tornivada da benden :) Masayı monatj yaptıktan sonra ilk başta masada denge problemi varmış gibi durur ama alakası yok. Ürün sabit durmaktadır. Siz oyun oynarken gaz pedallarını alt koyacağınızdan dolayı, ayaklarını alt tarafta ağırlık yapıcak ve masa sallanmayacak. Zaten masanın sallanmaması için, extra olarak demirciye yan taraflarını 3cm kalınlığında profil demir yaptırdım. Dilerseniz gaz pedalının olduğun bölgeye ağır demir profil yaptırıp modifiye olarak renk katabilirsiniz. Ürünün vida delikleri bellidir oralardan vidalama yapınız. Ayrıca birleşen köşelere extra vidalama yapmanız tavsiye olunur. Marangoz aceleden yaptığından dolayı vidalamaları bana bıraktı. Bende malum uğraşmadım :) Ürünün zaten sol ve sağ kanatlarındaki yerler özel CNC kesin olduğunda dolayı, siz yaptırmaya kalkasanız CNC makinesinin çalışma prensibi dakika bazında EURO üzerinden..... Ürünün kargosu da benden :) Herşey dahil: 60tl..... En son resimde de gördüğünüz gibi bir tek en alttaki yerde tahta kırığı var. Oda okadar önemli değil. Masanın dengesinde herhangi bir sıkıntı yapmıyor. Dilerseniz orayı doldurabilirsiniz. Zaten alt tarafta kaldığından dolayı görüntü kirliğide yok. Oraya tahta çakabilir veya konu hakkında marangozdan destek alabilirsiniz. .:. ÜRÜN RESİMLERİ .:. Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech g923 Forcefeedback ps5 ps4 pc versiyon 23 ay garantili kutulu .:: Cronus Zen / Ps4-Ps5- Xbox / Yeni Nesil Macro Script Cihaz /1199TL::. XİM APEX PS4, Xbox One,Xbox 360 & PS3 / 1249TL- ORİJİNAL ÜRÜN 7/24 DESTEK Ronic Nutrition Whey 4 Kg Protein Tozu Aromalı Çikolata Aromalı
Merhaba kardeş ürününü almak isterdim ama henüz g27 almadım eğer alınca hala satılmazsa almayı üşünebilirim birde sahibindene ilanınız var değilmi ??
satılmıştır ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech g923 Forcefeedback ps5 ps4 pc versiyon 23 ay garantili kutulu .:: Cronus Zen / Ps4-Ps5- Xbox / Yeni Nesil Macro Script Cihaz /1199TL::. XİM APEX PS4, Xbox One,Xbox 360 & PS3 / 1249TL- ORİJİNAL ÜRÜN 7/24 DESTEK Ronic Nutrition Whey 4 Kg Protein Tozu Aromalı Çikolata Aromalı