Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tsk'ler

nasil manknak olmuyum !!! Fransada EUR 158,90 kargo bedava yaziyor burda 600lira diyorsunuz
  • almanyadan hediye olarak geldi ürün normalde pek araba yarışı oynanamam ama live for speedle gerçekten tam uyumlu süper bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolat

en ucuz nerde bu G25 Turkiyede ?

tsk'ler

nasil manknak olmuyum !!! Fransada EUR 158,90 kargo bedava yaziyor burda 600lira diyorsunuz

yapma ya yuh yani 2 kat fiyat farkı :S ebayda fln durum nasıl acaba 700 e buldum ben en son türkiyede
  • Ben 2008 şubat ayında almıştım yanlış hatırlamıyorsam hatta önceki sayfalarda aldığım gün buraya attığım mesajlarda var, ben ürünü aldığım vakit fiyatı 420 tl gibi bir şeydi şimdi gördüğüm fiyat inanılır gibi değil 600-700 tl den bahsediliyor gerçekten aşırı derece de pahalı. Umarım fiyatı düşer diyeceğim ama uzun süredir fiyat böyle sanırım.
  • çok pahalı ya peki ebay dan fln getirme gibi imkanlar yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Ben 2008 şubat ayında almıştım yanlış hatırlamıyorsam hatta önceki sayfalarda aldığım gün buraya attığım mesajlarda var, ben ürünü aldığım vakit fiyatı 420 tl gibi bir şeydi şimdi gördüğüm fiyat inanılır gibi değil 600-700 tl den bahsediliyor gerçekten aşırı derece de pahalı. Umarım fiyatı düşer diyeceğim ama uzun süredir fiyat böyle sanırım.

ben 2007 aralıkta japonca gt5p çıktıktan sonra mavbilgisayardan 10 taksit 320 liraya almıştım.

şu anki fiyatları görünce kafayı kırıyorum. bilseydim o zaman için 10 tane alırdım

altın bile bu kadar değerlenmedi
  • bn g25 le call of duty 4 oynamayı denedim

sonra vazgeçip most wantedi açtim

• quote:

Orijinalden alıntı: logi_Z

bn g25 le call of duty 4 oynamayı denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyüksel

quote:

ne aptalım yaawww

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyüksel

quote:

• Gereksiz zımbırtılar yazmayalım lütfen, takip ettiğimiz bir sayfa mail geliyor, biri birşey yazmış diye bakıyoruz, abuk subuk gülücükler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Gereksiz zımbırtılar yazmayalım lütfen, takip ettiğimiz bir sayfa mail geliyor, biri birşey yazmış diye bakıyoruz, abuk subuk gülücükler.

• Arkadaşlar G27 Türkiye'ye gelince G25 ve G27 nin fiyatları nasıl olur ? Logitech ' in sitesinde G27 ve G25 aynı fiyata sahip...
  • İyi eğlenceler bende almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolat

en ucuz nerde bu G25 Turkiyede ?

tsk'ler

işte ülkemizin hali
  • ankara ankamall electro world te
    Logitech G25 200 Ytl,çok eminim kampanya warmış.ben para buur bulmaz alıcam,bişi sorcam g25 in düşük modeli falan warmı,yani eksik bişeyleri olabilirmi? dirt2 koymuslar denemek ıcın oynadım herşey çalışıyor,force feedback falan herşey war
  • Bir yanlışlık vardır, o fiyat olsa sen buraya yazana kadar kapışırdı millet.
  • hyr yemin ederim ya,adama defalarca sordum,siparişle gelicek diyor hatta tum set war g25,ps3, koltugu,we tutacagı 1599 ytl..ankarada olan warsa gidip bi baksın
  • kardeş sadece ankara da mı ? Konya ' da da var mı ki ?
  • Arkadaşım cok güzel anlatım yapmıssın.dun aksam bende ikinci el g25 aldım 250tl ye fırsat bu fırsat bı daha bu fıyata bulamam...

TDU ayarlarını yapamadım ınce ayrıntılı bı ayar ekranı jpeg olarak atarsan sevınırım
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.