Şimdi Ara

LOGİTECH G103 VS EVEREST RAMPAGE KB-R1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın bu iki klavyeden birisini alıcam sizce hangisi olmalı ? Bütçem 40-70 lira arasında bu fiyatlarda bu ikisini de buldum.Başka herhangi bir klavye tavsiyeniz var mı bu aralıklarda ? Logitech ve everest in sessizlik veya yumuşaklık farkı nasıldır ? everest ledli oldugu için biraz daha ağır basıyor ama g103 daha ağır basıyor derseniz onu alıcam.Önerileri bekliyorum.

• Boow kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Ve kesinlikle Logitech G103 Neden diye sorarsan Everest denilen firma çin kökenli dandik kalite malzemeden ürün üreten bir firma aldıgın klavye 1 ay sonra bozulsun istemiyorsan Everestten Uzak dur millet bizim uyarılarımızı dikkate almayıp ışıklı aaa oyuncu klavyesi diye everesti alıyor aslında oyuncu klavyesinin k si olamaz sonra 1 Ay içinde bozuluyor sonra forumda konu açıyor klavyem bozuldu diye aynı duruma düşmek istemiyorsan G103 Al Logitech dünya genelinde kendini kanıtlamış kaliteli ürünler üreten bir firmadır.Everest İse Dünyada Kötü bir üne sahip olan dandik ürünlere sahip olan bir firma
  • Logitech

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle logitech al arkadaşların dediği gibi. Everesttin her ürününden uzak dur.

• Ben de logitech g103 almayı düşünüyorum pc toplayacağımda.Logitech baya kaliteli marka herkesin bildiği gibi.Kesinlikle Logitech.

• Logitech
  • Herkese teşekkürler arkadaşlar g103 aldım ve şuan gayet memnunum.Tuşların yumuşaklığı ve seriliği beni bitirdi.Alacak olanlara da kesinlikle tavsiye ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boow kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Olsun Güle güle kullanın kaliteli klavyedir.
  • Logitech G103 eskiden kullandım gayet iyi bir klavye ondan sonra G105 modelindeyim şu an memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.