Şimdi Ara

Logitech G103 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1buçuk yıldır laptop'ın klavyesini kullanıyorum.Çoğu zaman sıcaklık elimi o kadar rahatsız etmesene bu sene iyice dayanılmaz hale geldi.Laptop'ın klavyesinde sıkıntım yok (steelseries) fakat f/p bi oyuncu klavyesi almaya karar verdim.Aklımda şuan logitech g103 var.Bütçem en fazla 60-70TL civarı olabilir.G103 hakkında ne söylebilirsiniz.Benim için en önemli noktalardan birisi bileklik desteğinin olması.Laptopta iyice alıştığımda bileğim boşta kalınca yapamıyorum.Birde belirtmek istediğim bir nokta var.Bu klavyenin 2 adet modeli mevcutmuş;

Logitech G103 Hakkında

Logitech G103 Hakkında

Fark sadece "enter" tuşları anladığım kadarıyla.Onun dışında ne fark var bilgisi olan varmı ? Şuan türkiyede sadece enter tuşu ince uzun olan model kalmış.

Birde birşey sormak istiyorum.G103 boyut olarak nasıl bir klavye ? Sonuçta ben bunu okula giderkende yanımda götürücem.Bunun hakkında da bilgi vericek arkadaşlar olusa sevinirim.

http://www.novabazar.com/LOGITECH-G103-GAMING-KLAVYE-920-005205_245463.html#0?ref=akakce&v=1.4 Bende burdan almayı düşünüyorum.Bu klavye hakkında yorumlarınızı ve varsa başka önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 5 Temmuz 2014; 14:34:22 >

• güzel klavye vatandaki bileklik desteğiyle geliyor

o destek olmasa napardım ben bilmiyorum rahat rahat yazıyorum öteki türlü kasılmam lazım olcaktı biraz üstten üstten yazmak için.
  • G103 u bir arkadasim kullaniyor ve cok rahat bende bir ara 1 saat fkn kullandim gayet guzel bir klavye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

güzel klavye vatandaki bileklik desteğiyle geliyor

o destek olmasa napardım ben bilmiyorum rahat rahat yazıyorum öteki türlü kasılmam lazım olcaktı biraz üstten üstten yazmak için.

Novabazardakinde destek mevcut sanırım.Fakat yukarda merak ettiğim birkaç soruyu yazmıştım.Enter tuşları farklı olan 2 model var.Aralarından ne fark var tam anlamadım.Birde klavye boyutu tahminen ne kadar ? Msı oyuncu çantası var mesela.Bu çantaya koyup götürebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

G103 u bir arkadasim kullaniyor ve cok rahat bende bir ara 1 saat fkn kullandim gayet guzel bir klavye

Yorumunuz için teşekkürler bende büyük ihtimalle bu klavyeyi alıcam fakat aklımda ki soruları gideriz gidermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

quote:

Novabazardakinde destek mevcut sanırım.Fakat yukarda merak ettiğim birkaç soruyu yazmıştım.Enter tuşları farklı olan 2 model var.Aralarından ne fark var tam anlamadım.Birde klavye boyutu tahminen ne kadar ? Msı oyuncu çantası var mesela.Bu çantaya koyup götürebilir miyim ?

vatandaki modelde enter tuşu büyük.

logitechin sitesinden bak ölçülerine

• Ben kullanıyorum. Tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    SteelSeries klavye önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

vatandaki modelde enter tuşu büyük.

logitechin sitesinden bak ölçülerine

http://www.vatanbilgisayar.com/g103-gaming-keyboard---tr-layout.html#genel-bakis

Öyle gözükmüyor burda ?

Hem vatanda 70 olmasına rağmen novada 50 lira şuan.Enter tuşu dışında bir fark yok sanırım ?

• 1. resimdeki us layout olduğu için.
    türkçesini veya uk olanını alırsan enter tüşü büyük oluyor.
    türkçe aldığında 2. tarz olucak yani hem türkçe layout hem de enter tuşu küçük benim bildiğim kadarıyla mevcut değil zaten :D
  • hocam o resme yakından bakarsan o resmin us layout ait olduğunu görürsün türkçe değil yani. vatanın salaklığı işte :D tr layout yazan ürüne us layout resmi koymuş tembel herifler normalde onun enter tuşu büyük ve türkçe karakterler mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRealTerrorist

1. resimdeki us layout olduğu için.
    türkçesini veya uk olanını alırsan enter tüşü büyük oluyor.
    türkçe aldığında 2. tarz olucak yani hem türkçe layout hem de enter tuşu küçük benim bildiğim kadarıyla mevcut değil zaten :D

Hocam şuan internette bulunan g103lerin hepsinde aynı resim var.Benim biraz işkillendirmedi değil.Novadakinde de aynı şekilde.Alıcam fakat bana us layout klavye gelmesin
  • hocam yakın bir vatana git bak içine sinmediyse ama tr layout yazıp da us layout yollamazlar yollarlarsa da iade edersin sıkıntı olmaz :D kendileri resim koymaya üşendikleri için us layout koymuşlar işte büyütülücek birşey yok :D
  • quote:

hocam yakın bir vatana git bak içine sinmediyse ama tr layout yazıp da us layout yollamazlar yollarlarsa da iade edersin sıkıntı olmaz :D kendileri resim koymaya üşendikleri için us layout koymuşlar işte büyütülücek birşey yok :D

Şuanda gitme durumum yok fakat ben vatandan değil novadan alıcam.Zaten o yüzden işkillendim.Birde tekrar geri göndermek istemiyorum açıkcası.
  • TELEFON 1: 0 (312) 418 68 82
    TELEFON 2: 0 (312) 418 68 83
    o zaman arıyıp sor ama dediğim gibi türkçe layout yazdılarsa o ürün türkçe layout gelir merak etme.
  • quote:

TELEFON 1: 0 (312) 418 68 82
    TELEFON 2: 0 (312) 418 68 83
    o zaman arıyıp sor ama dediğim gibi türkçe layout yazdılarsa o ürün türkçe layout gelir merak etme.

Birazdan arıycam fakat bide şöyle birşey yaptım.Klavyeyi direk seri numarasıyla "920-005205" arattım.Bazı yerlerde tr layout yazmışlar bazı yerlerde yazmamışlar.Fakat 1 tane site bile türkçe olan versiyonun resmini koymamış Çok ilginç gerçekten.Neyse sağolun hocam.
  • Klavye bugün elime ulaştı.Açıkcası malzeme kalitesi beni pek tatmin etmesede genel olarak iyi gibi duruyor.Tabi birde alışması var.
  • quote:

Klavye bugün elime ulaştı.Açıkcası malzeme kalitesi beni pek tatmin etmesede genel olarak iyi gibi duruyor.Tabi birde alışması var.

E yani sonuçta çok pahalı değil olacak okadar marka güvenli ve pahalı klavyelerle aynı özellikler -g tuşları ve oyun modu-

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

Klavye bugün elime ulaştı.Açıkcası malzeme kalitesi beni pek tatmin etmesede genel olarak iyi gibi duruyor.Tabi birde alışması var.

E yani sonuçta çok pahalı değil olacak okadar marka güvenli ve pahalı klavyelerle aynı özellikler -g tuşları ve oyun modu-

G tuşlarına bir kaç multimedya tuş atadım.Fakat oyun içinde çalışmıyorlar.Ben mi bi hata yapıyorum yoksa böyle bi saçmalık mı var ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.