Şimdi Ara

Logitech G102 mouse kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugun Kara Cuma indiriminden yararlanip Vatan'dan Logitech G102 aldim. Hafif, kucuk ele uygun ve ozellikli olmasi sebebiyle tercih etmistim. Eve geldim. Yazilimi kurmadan denedim. DPI degistirme dugmesine basarak belirli bir deger sectim. Ancak, ilginctir ki,
    sectigim DPI degerine gore fare sanki asiri yuksek DPI'da imis gibi hereket etti. Sonra yazilimi kurdum. On-board ve Automatic Game Detection seceneklerine baktim. AGM olaninda karar veremedim bir turlu Acceleration'i kapatsam mi kapatmasam mi diye. Denedim sonra ama onu kapatinca imlec sarhos gibi hereket ediyordu geri actim. G302'de On-board secip DPI'i 1920'ye ayarladigimda aldigim hissi bunda alamadim. Ustelik, bunda ara deger secemiyoruz! 1950 denedim ama yine o hissi vermedi. (yani ne fazla yavas ne de fazla hizli hareket ediyor "arada" hissini. aksine DPI dusuk olsa da sanki yuksek vermisim gibi davraniyor fare)

Bundan once Logitech G302 Daed. Prime kullaniyordum ki halen duruyor, yasattigi akilalmaz sorunlar yuzunden bu G102'ye gecis yapmak istedim. Ama bu da boyle cins bir sey yasatti bana. Acaba urun mu problemli yoksa dizustunde bir sey mi sebep oluyor buna bilmiyorum.

Siz G102 kullananlar On-board'da mi takiliyorsunuz yoksa oynadiginiz oyun ornegin DotA 2 ise, AGM secince Acceleration'i kapatiyor musunuz? kac DPI seciyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.