Şimdi Ara

Logitech F710 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün Logitech F710 Gamepad aldım.Gayet güzel sıkıntısız fakat bazı sorularım var ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa lütfen.

1)Üzerindeki tuşlar ne işe yarıyor D ve x tuşlarıda dahil
    2)Fıfa,Pes,Bf gibi oyunlarda ayarları kendisi yapıyor mu?
    3)Pil yönünden nasıl kapatma gibi bir şansımız var mı? kendisi kullanmadığımızda kapanıyor mu?
    4)Logitech simgesi tıklanabilir şekilde yapılmış o ne işe yarıyor ?

ve daha fazlası bu sorulara yanıt verip sizinde bilgim olmasını istediğiniz bir bilgi var ise ekleyebilirsiniz

Yardımlarınızı bekliyorum lütfen.

• Hocam x tuşu oyunlarda kendisi tuş ayarlarını yapmaya yarıyor.D tuşu ise eski oyunlarda kendi ayarını yapmak için sanırsam d tuşunu pek kullanmadığım için pek bilemiyorum.Belli bir süre kullanmadığında da alet kendisini kapatıyor.Gayet memnunum güzel alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scyptor -- 11 Kasım 2014; 19:20:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumun için teşekkürler hocam evet gerçekten de güzel gamepad
  • 1-) D modunda Cordless Rumblepad 2 modunda çalışır X modunda ise Xbox 360 modunda çalışır
    2-) X Modundayken yapar
    3-) Kendi kendini kapatıyor, herhangi bir tuşuna basarak yeniden çalıştırabilirsiniz
    4-) Çok yönlü kullanılabiliyor, en yaygın olanı Steam'in Big Picture modunda ara yüze girmenizi kullanıyor [Bknz. PlayStation 3 kollarındaki PS tuşu]

Not: Ürünü 1 sene kullandıktan sonra lanetler ve küfürler ederek çöpe atıp Xbox One gamepad'i aldım, umarım aynı sorunları yaşamazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Logitech g930 sorun acill !!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.