Şimdi Ara

Logitech F710 Wireless Gamepad Analog Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar , Öncelikle sorunum şöyle misal fps oynuyorum gamepadle sol analogla sol ve alta doğru kaydırdığımda görüntü de sol alta doğru kayıyor yani sol+alt kombinasyonu olduğunda bu sağ analoğa da yansıyor . Her zaman olmasa da çok can sıkıcı bir durum. Gamepadin faturası yok. Garanti de yok o yüzden. Şimdi içini açıp kurcalasam sonuç alabilir miyim ? Trigger da da sorun olmuştu ama onda belli bir süre sonra geçmişti . Acaba onun gibi yapıpı oluruna mı bırakmak lazım ? Neyse şimdiden teşekkürler

• sorunu tam olarak anlamadım. eğer analogu sol alta çekince ekranda bozulma gibi bir şey oluyorsa sorun yazılımsaldır. xbox controller emulatorden ayarlayabilirsin. içini açmaya da kalkışma bnce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunmoore

sorunu tam olarak anlamadım. eğer analogu sol alta çekince ekranda bozulma gibi bir şey oluyorsa sorun yazılımsaldır. xbox controller emulatorden ayarlayabilirsin. içini açmaya da kalkışma bnce.

hayır misal sol analogla hareket edip sağ analogla da yön veriyorsun diyelim klavye mouse gibi ben haraket etmek için sol analoğu sol alta doğru kaydırdığımda bir nevi a-s gibi düşün ekran da sol alta doğru kayıyor yani mouse u da a-s ile birlikte aynı anda sol alta çekiyormuş gibi umarım anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Crusher -- 23 Ağustos 2013; 10:54:03 >
  • Iron Crusher kullanıcısına yanıt
    sağ ile sol analogun yeri değişmiş diye anladım ama buda yazılımsaldır. tüm oyunlarda mı aynısı oluyor?
  • quote:

sağ ile sol analogun yeri değişmiş diye anladım ama buda yazılımsaldır. tüm oyunlarda mı aynısı oluyor?

hocam diyelim klavye ile fps oynuyorsunuz ve o anda a-s tuşlarını kullanacaksınız ama a-s tuşlarını kullandığınız zaman ekran da sol alta doğru çekiyor umarım anlatabilmişimdir bu sefer
  • Iron Crusher kullanıcısına yanıt
    evet anlamışım. gamepadin yazılımını yeniden kurun, xbox controller emulator ile kolu yeniden yapılandırın. aynı kolu bende kullanıyorum. şuana kadar bir sorun yaşamadım.
  • quote:

evet anlamışım. gamepadin yazılımını yeniden kurun, xbox controller emulator ile kolu yeniden yapılandırın. aynı kolu bende kullanıyorum. şuana kadar bir sorun yaşamadım.

hocam onu kaç kere denedim zaten sonuç alamadım ama yine de sağolun
  • sol analoğu yön tuşu yapamıyorum fifa 2016 da nasıl yapacam bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.