Şimdi Ara

LOGİTECH F710 PİL AKTI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 sene önce Logitech F710 aldım bu gün kapağına baktığımda kenarları beyazdı. Açtığımda pilin aktığını gördüm içine akmamış sadece pil yuvasına akmış.Nasıl temizlerim ? Bide kullanan varsa driver nasıl kurdu sölerse sevinirim bende sürekli hata veriyor.

• Aynen öle yaptım heryerini temizledim çalışıyor ama kalan tek sorun driver yükleyemiyorum çözümü buldum ama aygıt yöneticisinden aletin ismini bulamıyorum çıkartıp taktiğımda 4 tane aygıt ekleniyo gözüküyo hangisi bulamadım ismide yazmıyo
  • aygıt yöneticisinde gizli aygıtları göster diyerek öyle bak bir de
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    windows için xbox 360 denetleyicisi diye bir aygıt çıktı bu olabilir mi ?
  • Berke_35 B kullanıcısına yanıt
    Yok o başka driver ama kaldır onu da bir şey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
     LOGİTECH F710 PİL AKTI YARDIM LOGİTECH F710 PİL AKTI YARDIM

bunlar çıkıyor bide en son taktığımda aygıt tanımlanamadı hatası çıktı

• Selamlar,

Özel bir çabaya gerek yok aşağıdaki 2 driverıda kurun daha sonra yeniden başlatın pc yi açıldığında kurulmuş olacaktır. Eğer olmuyorsa başka bir problem vardır. Şahsen aynı game pad i kullanıyorum ve sıkıntısız çalışıyor.

http://support.logitech.com/tr_tr/product/wireless-gamepad-f710

Kolay Gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    en üstteki software olanı daha önceden indirdim kurdum derken left4Dead yazılı bi sekme açıldı ki bende o oyun yok sonra hata verdi LOGİTECH F710 PİL AKTI YARDIM
  • Berke_35 B kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Nano reciverı taktığınıza eminmisiniz? Taktıktan sonra game padde logitech yazısına tıklayın yeşil bir ışık yanacak ve reciverı bulacak daha sonra tekrar deneyin. Eğer olmuyorsa ya game pad de yada reciver da bir problem olabilir.

Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    aygıt yöneticisinde ismi galiba farklı o yüzden bulamıyorum  LOGİTECH F710 PİL AKTI YARDIM ama burda bağlı olduğu belli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.