Şimdi Ara

Logitech F710 Gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kol bozuldu mu yoksa başka bi şey mi var anlayamadım ama fifadayken RT tuşu bi çalışıyo bi çalışmıyo top rakipteyken koşuyo adam top bana gelince koşmuyo başka bi komut algılıyo yine çalışıyo ama koşmak yerine LTnin yapacağı işi yapıyo topu saklıyo mesela. Pili çıkartıp takınca düzelir gibi oluyo 10 15 saniye sonra yine bozuluyo. Onun haricinde gta oynarken LT nişan aldığım kişiye lock yapmıyo. Donanımsal bi şey olabileceğini düşünüyorum. Daha önce bi sorunu yoktu ne zaman pili azalmaya başladı bu sorunla karşılaştım. Yeni pil taktım ama sorun çözülmedi yine de. Duracell yerine başka pil taktım merak eden olursa diye dedim. Oyunların kontrol ayarlarında da bi şey yok, her şey eskisi gibi. Otomatik algılıyo tanıyo ya oyunları işte onu artık tam yapamıyo gibi bilmiyorum sadece bi fikir. Nedir bunun sorunu? O kadar da para verdik ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max. Pain -- 6 Mayıs 2015; 4:22:45 >

• up
  • garantisi varsa gönder derim
  • sorunu çözdüm sanırım. pili takarken önce üste sonra alta takmak gerekiyomuş. biri boşta kalcak bi süre yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max. Pain

sorunu çözdüm sanırım. pili takarken önce üste sonra alta takmak gerekiyomuş. biri boşta kalcak bi süre yani.

Kardeş pili takma siranla bi alakasi yok. Benzer sorunlari ben de yaşadım. Bazen bastigim tuşu geç algılıyor bazen hiç algılamıyor. Aliciyi kasanin ön yüzüne ( sana yakın olan yüze ) tak. Hatta usb uzatma kablosu ile monitörün yanina falan uzat. Ben uzatma kablosuyla kullaniyorum. Artık veri kaçırmıyor, gecikmenin azaldigi da oyunda belli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alıcıyı direk gördüğü sürece sıkıntı yaşamazsın top sana gelince heyecanlanıp elini aşağılara götürüyorsundur.uzatma kablosu ile her cepheden görülebilecek bir noktaya koy alıcıyı sıkıntı olmaz.benim 4 ay oluyor. daha pil değişmedi mesafe konusunda da soru yaşamadım.
  • Ben 3 yıldır kullanıyorum ilk 2 yıl problem yoktu ama son sene fifada seninki gibi koşmayıp top saklıyor onlineda problem yok ama arkadaşlarla pcden oynayalım deyince bu problemi yapıyor ama ben yinede baya memnunum fifa oynarken sinir krizleri geçirip kolu birçok kez fırlattım hatta bir keresinde o kadar sert fırlattım ki koltuğun ucuna çarpıp sekip duvara çarpıp yere düşmüştü 4 ayrılmıştı sonra parçaları birleştirdim fakat kol çalışmıyordu bir ay filan oynamadım sonra ulan şunun bir plini değiştiremiyim pildendir belki dedim ve çalışmaması pilden dolayıymış şuan hala kullanıyorum hala sağlam işimi görüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    [SATILIK] Logitech F710
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.