Şimdi Ara

Logitech Extreme 3D Pro Joystick bilgisayar tarafından tanınmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech'in sitesinden Logitech Gaming Software'in en son sürümünü indirip kurdum; fakat program joysticki tanımadı. Kutusunda gelen CD deki eski sürümünü de denedim, yine de tanımadı. Sizler bu joysticki nasıl kullanıyorsunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 17 Mart 2013; 3:08:19 >

• Evdeki bilgisayarda da, dükkandaki bilgisayarda da Logitech Gaming Software, 3D Extreme Pro Joysticki tanıyamadı. Büyük ihtimalle donanım arızalı geldi. Vatan'dan almıştım, değişim isteyeceğim.
  • Hangi işletim sistemini kullanıyorsun, aynı üründen bende yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum hatta win7 64 bitte kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı, siz yanlış bir kurulum yapmış olabilirsiniz...
  • Ben de Windows 7 64 Bit kullanıyorum. İki bilgisayarda da tanıtamayınca bugün iade ettim. Belki Saitek alırım; ama BF3'te joystick desteği diye bir şey yok zaten; her marka joystickte sorun çıkartabiliyor. Ama Logitech'in tüm ürünlerinin sürücülerinin genel olarak sorunlu olduğunu kendi forumlarındaki kulllanıcıların açtığı konulardan öğrenmiş oldum. Bir daha Logitech mi? Asla!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 20 Mart 2013; 19:52:47 >
  • Genel bir kanıya varmak bence yanlış. Aynı işletim sistemiyle kullanıyorum belki dediğiniz gibi ürününüz arızalı olarak gelmiş olabilir farklı bilgisayarlarda da tanımadıysa. Extreme 3D Pro yu ve başka Logitech ürünlerini ben de kullanıyorum orijinal Windows ve orijinal oyunlarla. Orijinal yazılımın bir alakası olur mu bilmem ama hiçbir sıkıntı bugüne kadar yaşamadım. Joystick'den birkaç şikayetim olsa da fazlasıyla memnunum. Yazılımı kurmadan ürünün USB sini takarsanız sıkıntı oluyor ve format gerektiriyor diye okudum sadece o yüzden önce yazılımı yükledim sorun çıkarmanın dışında birçok oyunda otomatik profilleri bulması da ayrı bir kolaylık bence. Tek derdi farkedemesem hatta olup olmadığından emin olamasam da yazılımda Rudder 0-1 derece arası sola kaymış gibi görünüyor ama oyunda hissedemedim. Başkalarında da aynı sorun varmış sanırım oyunda da hissetmeyince uğraşmak istemedim teknik servise göndermekle. Bir başka sıkıntısı da yine rudder ile ilgili biraz fazla hassas oyun ayarlarını kurcalamayı şart hale getiriyor. Kuyruk dümeninin de kol üzerinden kontrol edilmesi avantaj bence eğer gamepad düşünüyorsanız başka markaya bakacaksanız bile kesinlikle Rudder'lı birşeyler alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 20 Mart 2013; 20:11:33 >

• Joystickte bir arıza olduğunu sanmıyorum. Bilgisayara takınca "HID compliant device" olarak görüyor. Logitech'in forumlarında bu konu hakkında geniş yazılar var; fakat kesin bir çözüm yok. Registry'i editlemek bazılarının sorunlarını çözmüş. Altı üstü bir joysticki kullanmak için niye 40 takla atmak zorunda olayım? Kutudan çıkarıp sürücüsünü yükleyince çalışmayan bir ürünün, verdiğim parayı haketmediğine inanıyorum. Logitech çalışan sürücü yazamıyorsa ürün de satmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 20 Mart 2013; 20:45:01 >
  • Bu yüzden genel bir kanıya varmak bence yanlış yazmıştım zaten tartışmaya gerek yok bilginiz olsun diye yazdım. Ben ürünümü kutudan çıkarıp takla atmadan kullandım sadece yazılımını yükleyerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G Extreme 3D Joystick
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte ben de herkes sizin gibi sorunsuz kullanabilmeyi hakediyor diyorum. Eğer ürün bunu sağlayamıyorsa başka bir ürüne yönelmek gerek diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Ben de Windows 7 64 Bit kullanıyorum. İki bilgisayarda da tanıtamayınca bugün iade ettim. Belki Saitek alırım; ama BF3'te joystick desteği diye bir şey yok zaten; her marka joystickte sorun çıkartabiliyor. Ama Logitech'in tüm ürünlerinin sürücülerinin genel olarak sorunlu olduğunu kendi forumlarındaki kulllanıcıların açtığı konulardan öğrenmiş oldum. Bir daha Logitech mi? Asla!..

yaav, ben senin BF3 te bu savaş oyununda joystikle nasıl oynayacağı düşünüyorumda logitech extreme pro 3d ile BF3 oynanmaski en iyi mouse klavye ile oynanır o oyun, logitech extreme pro 3d ile Microsoft flight sim x oynarsın uçak simulasyonları daha iyi olur, çünkü ben o simulasyonda hatasız uçuruyorum uçağı, belki hatalıda olabilir o joystick değiştir bence,

• Joysticki BF3'te sadece jet ve helikopter sürerken kullanacağım. Yoksa ne piyade olarak ne de kara araçları sürerken joystickle rahat oynanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 22 Mart 2013; 15:24:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.