Şimdi Ara

LOGITECH DRIVING FORCE PRO PS2 DİREKSİYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar direksiyon almak istiyorum fakat ps2 de kullanıcam.Nedersiniz LOGITECH - DRIVING FORCE PRO PS2 sizce nasıl kullanan varmı aranızda.Avantajları dezavantajları neler.Mesela direksiyonun 2,5 tur dönmesi iyi bişeymi.Fiyatı 220 milyon civarı sizce değermi bu fiyata.Ps2 de oynadığım oyunlar nfs most wanted ve grand turismo4 direksiyonla oynana bilecek tavsiye ettiğiniz oyunlar neler.Yardımcı olursanız sevinirim.

• Eger o parayi gozden çıkardıysan hiç dusunmeden al derim. Direksiyonun 3,5 tur donmesi mukemmel bir ozellik ayrıca titresimleri de çok guzel veriyor. Malzeme kaliteside gayet iyi. Ozellikle GT4 bu direksiyonla oynanmali zaten uzerinde de GT nin amblemi var oyuna tam destek veriyor.Direksiyon tam destek verdiği oyunlarda 3,5 tur diğer oyunlarda ise 1 tur donuyor.

+ olarak ben pc ye takıp da çalıştırabildim ama titreşim ve 3,5 tur donme ozelligi aktif değildi normal bir direksiyon gibi çalıştı.

GT ve NFS Serileri.
    Midnight Club 3
    WRC 3, WRC 4,WRC 5
    Burnout serisi
    Big Muttha Truckers 2 oyunlari ile gayet guzel oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Psygnosis^ -- 18 Aralık 2005, 20:21:40 >
  • sagol siparisini dün verdim zaten 2-3 gün içinde elimde olur bişi sorcam nasıl monte edilio peki
  • Direksiyonun alt tarafında vidalı tutacakları var monte etmesi oldukça basit. Hayırlı olsun
  • psygnosis direksiyonda bir problem var sanırım tam dönmüyor ve dönerkende ses cıkarıyor anlamadım yaaa bütün direksiyonlarmı böyle aldığımda üzrinde çizikler vardı daha önce kullanılmış olabilirmi lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 24 Aralık 2005 15:22:28 >
  • bilemiyorum ama çizik varsa geri gönder bence
  • bi şeyi yapamayan casper bence bir direksiyon yapmış ki denemelisin derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT-Xbox?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Direksiyon dönerken zor dönüyor... Tam turu ile dönmüyor ve bir dişli sesi çıkartıyorsa. Oynadığın oyuna tam destek vermiyor olabilir. Bazı oyunlarda bunu yapıyordu. Ama GT4 yada NFS serilerinin herhangibirinde yine aynı sorunu yapıyorsa mekanizması bozuk olabilir.
  • walla direksiyon beklediimden cok daha farklı cıktı oyun oynanmıyoki cok kotu yaaaa
  • arkadaşlar almış olduğum direksiyonu bozuk olduğu ve baskası tarafından kullanılmış olduğu için geri gönderdim direksiyon tekrar geldi ve faturasında sorunsuz calısıyor yazıyordu gercekten direksiyon böylemi
    mesela titreşim hiç hissedilmiyor titreşimi veya vitesi manual yaptımmı direksiyon cok rahat dönüyor vitesi otomatik yaptımmı cok zor dönüyor titreşim acık oldumu bazen kendi kendine dönüyör direksiyonun böylemi olması gerekir lütfen yardımcı olun
  • Cevap yazdim diger baslik altinda...
    Bu arada evet bahsettigimiz direksiyon aynisi... Tas gibi alet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.