Şimdi Ara

Logitech Driving Force Gt'ye 270 lira vermeye değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar direksiyon almayı planlıyorum hepsiburada.com'da "Logitech Driving Force Gt" gördüm 270 liraya sizce almaya değer mi bir yanım almamı söylüyor diğer yanım 270 lira parana yazık diyor.

Daha ucuz direksiyon önerilerinize veya tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Saygılar...

• valla sürekli oynarım diyorsan kesnlikle ama yok bir oynarım sonra kaldırım dersen cokta degmez ama parasının hakkını veren bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

valla sürekli oynarım diyorsan kesnlikle ama yok bir oynarım sonra kaldırım dersen cokta degmez ama parasının hakkını veren bir ürün

Satın aldım hocam dandik birşey alıp pişman olmaktan sa parasının hakkını veren birşeyle oynarım mantığı yürüttüm ve kendimi kandırdım.

Umarım pişman olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

valla sürekli oynarım diyorsan kesnlikle ama yok bir oynarım sonra kaldırım dersen cokta degmez ama parasının hakkını veren bir ürün

Satın aldım hocam dandik birşey alıp pişman olmaktan sa parasının hakkını veren birşeyle oynarım mantığı yürüttüm ve kendimi kandırdım.

Umarım pişman olmam.

kkendini kandırmadın bunu bilmis ol diger d,reksiyonlar d,reksiyon degilde konserve kapagı hissini veriyor
  • quote:

quote:

quote:

Umarım pişman olmam.

kkendini kandırmadın bunu bilmis ol diger d,reksiyonlar d,reksiyon degilde konserve kapagı hissini veriyor

Teşşekkür ederim bu direksiyonu bilen,kullanan biri olarak yüreğime su serptiniz.

• 130 TL verdim temiz bir 2. el aldım mutluyum
  • Olabildiince sıfır almaya çalışırım prensibim gereği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT 160 TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Umarım pişman olmam.

Hocam iyiki almışım vallahi hastası oldum direksiyonun iyi ki destek verdiniz bana da bende böyle bir ürüne sahip oldum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım pişman olmam.

Hocam iyiki almışım vallahi hastası oldum direksiyonun iyi ki destek verdiniz bana da bende böyle bir ürüne sahip oldum.

ne demek forumun amacı bu zaten iyi günlerde kullan

• quote:

Arkadaşlar direksiyon almayı planlıyorum hepsiburada.com'da "Logitech Driving Force Gt" gördüm 270 liraya sizce almaya değer mi bir yanım almamı söylüyor diğer yanım 270 lira parana yazık diyor.

Saygılar...

özür dileyerek bahsettiğin ürün bu mu?

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-driving-force-gt-streering-wheel-direksiyon-941-000021/productDetails.aspx?productId=bd999704&categoryId=1086&SKU=BD999704

zira 470TL cik de kendileri :)

bir de bu varmış.

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-driving-force-gt-direksiyon-941-000021/productDetails.aspx?productId=oyunlog008793&categoryId=1200698&SKU=OYUNLOG008793

gerçi bir arkadaşımız da aynı durumu sormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 16 Aralık 2011; 19:10:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Arkadaşlar direksiyon almayı planlıyorum hepsiburada.com'da "Logitech Driving Force Gt" gördüm 270 liraya sizce almaya değer mi bir yanım almamı söylüyor diğer yanım 270 lira parana yazık diyor.

Saygılar...

özür dileyerek bahsettiğin ürün bu mu?

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-driving-force-gt-streering-wheel-direksiyon-941-000021/productDetails.aspx?productId=bd999704&categoryId=1086&SKU=BD999704

zira 470TL cik de kendileri :)

Şakamı bu ya ben 3 gün önce 270 e aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Network KILLER

sendeki şu sanırım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-driving-force-gt-direksiyon-941-000021/productDetails.aspx?productId=oyunlog008793&categoryId=1200698&SKU=OYUNLOG008793

farkı anlayamadım açıkçası...

Evet bu aynı üründür 2 farklı açmışlardır belki bir sazan gelirde oradan alır diye.

• HB çok bozdu zaten. müşteri hizmetleri yalan olmuş. bıraktım ben orayı. şikayetler çok arttı orayla ilgili. Hizli al kullanıyorum artık... Güle güle kullan direksiyonunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.