Şimdi Ara

Logitech Driving Force GT yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün Logitech Driving Force GT aldım hoşuma gitti ama titreşimde geribildirim yaparken traktörr caşıyor gibi ses cıkartıyor bu sizde varmı yoksa benim cihazdamı bir sorun var ?

• Feedback genelde oldukça ses çıkartır. Yani düşününce titreşimli joypad ler bile oldukça ses çıkartıyor. Bence youtube den bir kaç Logitech GT Feedback yazıp videoları izleyin, ona göre karar verin
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • Bende de öyle yani normal.
    Yaklaşık 1 ay G27 arayıp bulamadıktan sonra dün akşam gidip DFGT aldım. bir hevesle kurdum sistemi taktım ps3 e açtım GT6 yı. tüm butonlar ve pedallar çalışıyor ancak sağa sola dönmüyor. Ortadaki GT amblemi sürekli yanıp sönüyor. Seti fişe takınca bi kalibrasyon yapıyor 3 kere tam sağ tam sol. Oyun açılınca da aynısını yapıyor. ancak sonrasında direksiyonda tık yok... gödüğüm üzere çok tecrübeli arkadaşlar var burada. umarım yardımcı olursunuz. şimdiden teşekkürler.

Hocam konsol bağlantı kablolarını kontrol edin

@ugurfenix

Feedback motoru çok iyidir direksiyonun.Özellikle pistin kenarlarındaki tırtıklı yerlere geldiğin zaman bardağı bile düşürür Çok kez başıma geldi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.