Şimdi Ara

Logitech Driving Force GT SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Logitech Driving Force GT SATILIK
    Vatan Bilgisayardan 350 TL 13/07/2013 tarihinde aldığım üründen memnun kalmadığım için satıyorum.Ürün daha 8 günlük toplasan 2 saat oynamadım vatan iade almaz diye kutusuna geri koydum ama vatan herhangi bir arızası olmassa almıcanı söyleyince bende 2. el olarak satmaya karar verdim. Fiyat pahalı bu fiyata siteler filan satıyor diye yorum yazmayın sonucta bu vatan bilgisayar mağazısı garantisi altında. Gold bilgisayarın sitesinde 300 TL filan dı ama önceden alıpda pişman olduğum için internetten alışveriş yapmıyorum müşteri hizmetleri 0 diyebilirim.Anca sinir olduğunuzla kalıyorsunuz. Fotoğrafları daha sonra ekliyeceğim. Şimdi yanımda yok makine.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Temmuz 2013 Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum yanlış anlama ama DnR'da sıfırı bu fiyata :/
  • d&r alanlarıda gördük adam 1 aydır gelmesini bekliyor. Birde bu üründe arıza çıktığını düşün. Ben goldan aldım arızalı çıktı 1.5 ayda anca paramı iade etti. Böyle yorumlar yapmayın bana Vatan Bilgisayar mağazasından alındı sonuçta sırf bu gold ve d&r gördüğüm yorumlardan dolayı almadım internetten. Ürünün fiyatı kadar satış öncesi ve sonrası destekte çok önemli.

D&R yorum linki BURADAN bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brod12 -- 23 Temmuz 2013; 3:49:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.