Şimdi Ara

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::. (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.415
Cevap
72
Favori
317.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eNsZz

quote:

Orijinalden alıntı: capus35

quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaşlar en sonunda aldım cihazı
    Tek ihtiyacım, onu bağlayacak bir masa benzeri yapı.
    Kaç paraya mal olur ve bu işi bilen biri var mıdır ?

dostum sanayide yada o tarz kaynak işiyle ugraşan tanıdıgın varsa pek pahalı tutmaz. ben yarıs koltugunu 100-150 tl, ger kalan konsolun baglanması için gerekli demirlerin alınıp montajı içinde 50 tl max masraf hesaplamıstım. tabiki bu fiyatın altına biteceğine eminim. sınavlarım yüzünden yapıma geçemedim, sınavların bitişinde yapacagım o zaman fiyat-foto eklemeye çalışırım.

hızlı cevap..yapılmışı burda

http://resim.donanimhaber.com/m_56668229/tm.htm

hocam çok sagolasın vallaha çok güzel ilham ve fikir aldım sayende

• quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Arkadaşlar bir sorum olacak, belki daha önce yazılmıştır fakat bulamadım.

Bilgisayar ilk açılışta bildiğiniz gibi direksiyonu sağ ve sol yaparak ayarlıyor. Fakat bazen dengesiz ayarlıyor ya da hiç ayar yapmıyor. Bu yüzden tekrar baştan başlatmak zorunda kalıyorum. Bunun sebebi ne olabilir?

Yok mu aynı sorunu yaşayan?
  • Aradaşlar ben ilk kez kullandığım için çok aşırı garip geldi.
    GT5 açtım ama direksiyon resmen kendi kendine dönüyor hemde çok sert.
    Az bir şey zorlasa anlarım ama yok, oyunu sanki ben değil cihaz kontrol ediyor.
    Alışmadan çok zor ve sıkıcı geldi.
    İlk zamanlar direksiyona alışana kadar, bu özelliği kapatmak istiyorum nereden yapablirim ?
  • quote:

Aradaşlar ben ilk kez kullandığım için çok aşırı garip geldi.
    İlk zamanlar direksiyona alışana kadar, bu özelliği kapatmak istiyorum nereden yapablirim ?

Direksiyonu direksiyon yapan bu özellik dostum. O zorlayacak sen de onu zorlayarak oynayacaksın.
  • ilk zamanlar garip gelmesi çok normal. GT5 de direksiyon için zorluk seviyesi ayarı var. 1. seviyeye alırsan bir miktar rahatlarsın. Alıştıktan sonra artık bağımlılık seviyesine geliyor. Yoldaki bir çok şeyi direksiyondan hissetmeye başlıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Aradaşlar ben ilk kez kullandığım için çok aşırı garip geldi.

Direksiyonu direksiyon yapan bu özellik dostum. O zorlayacak sen de onu zorlayarak oynayacaksın.

Mantığı anladım kardeş ama işte bu özelliği kapatma gibi birşey yok sanırım.
    Sadece dozajı düşğrebiliyoruz öyle değil mi ?
    Şu TURUNCU düğmeyi sola doğru çevirerek.

• bende bu direksiyondan almak istiyorum ama şimdi fiyatı 318 lira vatan'da yaza kadar beklesem fiyatı düşermi yoksa daha mı artar?
  • bende bu direksiyonu almak istiyorum..3 yıldır ozlemını cekıyorum bı turlu alamadım gıttı 300tlm var bu parayla gidip kendim alıcam nerden alabilirim esenyurtta oturuyorum en yakın vve ucuz nerde var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreal65

bende bu direksiyonu almak istiyorum..3 yıldır ozlemını cekıyorum bı turlu alamadım gıttı 300tlm var bu parayla gidip kendim alıcam nerden alabilirim esenyurtta oturuyorum en yakın vve ucuz nerde var...

hepsiburada'da havaleyle 275 TL'ye satılıyor, ben sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek!!
  • Beyler direksiyon setimi satışa çıkardım almak isteyen varsa konuya gelsin ....

Konuya git
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak, belki daha önce yazılmıştır fakat bulamadım.

Bilgisayar ilk açılışta bildiğiniz gibi direksiyonu sağ ve sol yaparak ayarlıyor. Fakat bazen dengesiz ayarlıyor ya da hiç ayar yapmıyor. Bu yüzden tekrar baştan başlatmak zorunda kalıyorum. Bunun sebebi ne olabilir?

Yok mu aynı sorunu yaşayan?

hocam bende de oluyor ancak oyunlarda sorunsuz çalışıyor. yani başlangıçta, ilk taktıgımda ister dönmesin, ister sola 2 tur sola 1 tur (örnek olarak) dönsün farketmito. oyunu açtgımda sorunsuz devam ediyo. acaba yazılımsal birşeymi ki?

• 2.el Sıfırdan farksız garantisi kutusu faturası duran dfgt satiliktir.Almak isteyen pm yoluyla ulaşabilirler....
  • bende aldım arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz listeye
  • Sıfırdan farksız garantisi kutusu faturası duran dfgt satiliktir.Almak isteyen pm yoluyla ulaşabilirler....
  • Bu direksiyon zamdan sonra öldü sanırım en iyi f/p ürünüydü oysaki Buna 300 tl vereceğime 500 tl verir 2. el g25 alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 6 Şubat 2012; 0:50:36 >
  • merhaba arkadaşlar driving force gt kullanan arkadaşların en büyük sorunu bu ürünü nereye sabitliyim de ağız tadı ile oyunumu oyniyim
    artık bu sorunu çok kolay bir şekilde çözebilirsiniz ben sizler için güzel bir tasarımda bulundum aramanıza gerek yok resimler aşağıda konu fazla kirlenmesin die sadece fotoları koyacağım iletişim ve fiyat bilgisi için pm atarsanız en hızlı şekilde cevaplarınız verilecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explat -- 6 Şubat 2012; 23:16:30 >

• merhaba arkadaşlar konu eski gerçi mesajlar güncel ama cevap alabilirmiyim bilmiyorum bugün gidip bi hevesle aldım direksiyonu neyse tanıttım format atana kadar tanımamıştı şimdi de kalibre yapıyor ama direksiyon ortadayken 0 olmuyor kalibre direksiyon tam ortadayken 35 derece olarak görünüyor ve kendi kendine sıfır yapmaya çalışıyor ve sola yatırıyor direksiyonu nasıl ayarlarım bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelsBjk -- 7 Şubat 2012; 21:31:23 >
  • merhaba arkadaşlar beni de gruba ekleyebilirsiniz.
    Ve size bir sorum olacak lütfen yardımcı olun.

arkadaşlar farming simulatör 2011 oyununda 2 cihazı birden kullanamıyorum ne yapmalıyım? oyuna girmeden ikisi de sorunsuz görünüyor fakat oyuna girince sadece bir tanesi çalışıyor yardım lütfen... Cihazlar LOGİTECH FORCE GT ile LOGİTECH EXTREME 3D PRO
    iyi günler...
  • arkadaşlar merhaba benim LOGITECH DRIVING FORCE GT boşta (yani direksiyon tam ortadayken) hafif sağ sol yaparak milimetrik titriyor sorun nedir acaba milimetrik çevirince normale dönüyor. kullanımda sorun yok ama merak ettim.
    başına bu sorun gelen yada sorunun ne olduğunu bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim.
  • arkadaşlar benide gruba ekleyebilirsiniz.bende aldım bugün kargo geliyor.oynamayı düşündüğüm oyunlar dirt,dirt-2,tdu2,grid,lfs sizinde önerilerinizi bekliyorum böyle similasyon ağırlıklı oyun tavsiyelerinizi

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.