Şimdi Ara

Logitech Driving Force GT | 3.5 Aylık | Sıfır Ayarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Logitech Driving Force GT | 3.5 Aylık | Sıfır Ayarında

Merhaba arkadaşlar,

Üniversitemde Erasmus programım onaylandığı için İsveç 'e gideceğim ve harçlık niyetine satıyorum. Yolculuk 12 Ekim 'de. O tarihe kadar satılıktır, o tarihe kadar satılmazsa yapacak bir şey yok. Dediğim gibi ürün yaklaşık olarak 3.5 aylıktır ve herhangi bir ne donanımsal ne de fiziksel kusuru vardır. Bir nevi sıfırdan farksızdır. Vatan Bilgisayar 'dan alınmıştır ve mağlesef fatura kutunun içerisindeydi ve annem de kutuyu atmış. Bu yüzden de ne kutusu ne de faturası mevcuttur. Fakat fatura kesim tarihi Haziran ayına aittir. Yarın gün içerisinde fotoğraflarını çekip koyarım.

Vatan Bilgisayar > 499 TL

Hepsiburada > 519 TL

Teknosa > 469 TL

Ankara içi elden veya şehirdışı önce havale sonra kargo olmak şartıyla 275 TL 'dir. Şehirdışı alışverişte kargo alıcıya aittir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 26 Eylül 2014; 1:16:42 >

• Ps4 e oluyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Ps4 e oluyormu?

PS4 ile uyuyumluğu var mı bilmiyorum. İnternetten kapsamlı araştırmak lazım. Kutu üzerinde PS2,PS3 ve PC yazıyordu. Gerçi tabi bu ürün çıktığı zaman da PS4 yoktu. Fakat bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Sonuçta asıl muhabbet çıkacak veya çıkmış oyunların uyumluluğu. PS3 'e uyumlu olmasına rağmen desteklemeyen bir çok oyun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 26 Eylül 2014; 14:35:57 >
  • Konu günceldir, satışa devam ...
  • Adaptörünü ayrı satar mısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shenergy

Adaptörünü ayrı satar mısın?

Mağlesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT 160 TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.