Şimdi Ara

Logitech Driving Force GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Logitech Driving Force GT
    Ürünü 22.02.2012 tarihinde aldım, 24 ay garantisi var ve ürünü sadece aldığım hafta kullandım sonrasında iş yoğunluğundan ve kızımın doğumundan ötürü başına oturup tadını çıkartamadım. Kutusunda evde köşede duruyor. Kesinlikle hiçbir sorunu bulunmamakta.

Logitech Driving Force GT

Ürünün kendi tanıtım sayfasına aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.logitech.com/tr-tr/product/driving-force-gt?crid=714

Kullanıcı yorumları içinde DH Logitech Driving Force GT Kulübü adresine bakınız.

Ürünü istanbul avrupa yakası elden teslimat yapabilirim.

SATILDI.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Nisan 2013 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum hepsiburada ile aynı fiyat benimkisi de adamlar kampanya yapmışlar 59tl aşağı inmiş gold ile de 20tl fark var onlar kampanya yaptı diye fiyatı bende mi aşağı çekmek zorundayım? Tutki benim belirlediğim fiyat aldığım zamanki fatura fiyatı! Alan alır almayan almaz.

• dün 320 lira yazıyordu ilanınızda. tabi ki isteyen alır.
  • Dün değiştirdim ama değiştirme anında sayfa hata verdi. Değiştirme sebebim acil bir ihtiyaç bu fiyat 1 haftalığına geçerlidir. Sonra tekrar 320TL ye çıkartacağım, satılmazsa. Yoksa lafımın arkasındayım ama işte hayat koşulları.

• 2 hafta geçmiş fiyat hala aynı hb 269 a verıor üstede 30 tl çekiyle beraber ve üstelik sıfır:)))
  • Kusura bakmayın güncellemeyi unuttum forum dışında satıldı ürün.. Herkes almak istediği yeri seçmekte özgür arkadaşım... He bu arada ürünü 300TL den satışını yaptım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ii hayırlı olsun ii kazıklamışsın adamı sıfırı 250 iken 300 tl ye ıkıncı el almış:))
  • Sağol kardeşimde kazıklamak değildir bu... ben ürünü kullanmış falan değilim kullanamadım 0 desek yeri ürün için.. Aynı zamanda adamlar alıyorlar toplu veriyorlar indirimi her mağaza da 250TL mi? alacak kişinin araştırıp alması gerekir sonuçta bu benim kazıklamam ile ilgili bir konu değil... Al bak sonuçlara

http://teknofiyat.com/?search=logitech+driving+force+gt

Vatan bilgisyar 378TL !!! şimdi vatan milleti kazıklıyor o zaman.. Hepsiburada da cebinden mi veriyor???

Bir konu açtık sanki milleti kazıklıyormuşum gibi bir izlenim yaptınız, bu forumda satışları baltalamak gibi bir adet mi var?

• yav hehe
  • direksiyon almaya karar verdim ve hiç tecrübem yok bilgisizim
    dfgt alsam sonradan ekleme yapabiliyormuyuz
    dfgt ye ayrıdan debriyaj pedalı ve g25-27de bulunan vites kolunu alma şansımız varmı
  • Dostum debriyaj ekleme gibi bir konuyu araştırmadım ama ekstra bir giriş yeri yok direksiyonda.

• quote:

Orijinalden alıntı: graphix2

Dostum debriyaj ekleme gibi bir konuyu araştırmadım ama ekstra bir giriş yeri yok direksiyonda.

2.elden g25 almaya karar verdim biraz daha gerçekci olsun
  • Kesinlikle daha iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.