Şimdi Ara

Logitech Driving Force GT !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH bu sıralar logitech driving force gt almayı düşünüyorum fakat tüm satış sitelerini dolaştım stoklarında kalmamış Acaba istanbul içi bulabileceğim bir yer Söylermisiniz ?

NOT = Logitech Momo da olabilir ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Anemo144
    Merhaba DH bu sıralar logitech driving force gt almayı düşünüyorum fakat tüm satış sitelerini dolaştım stoklarında kalmamış Acaba istanbul içi bulabileceğim bir yer Söylermisiniz ?

NOT = Logitech Momo da olabilir ....

kardeş sanalmarket de var bende ordan aldım dün ürün elime çok iyi geçti iyi hizmet ediyorlar tavsiye ederim
  • eyw kardeş saolasın sayende buldum ;)
  • Bi sorum daha olacaktı acaba nakit alabileceğim yani kredi kartı kullanmadan alabileceğim yerler biliyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anemo144
    Bi sorum daha olacaktı acaba nakit alabileceğim yani kredi kartı kullanmadan alabileceğim yerler biliyormusun ?

ne anlamda havaleyle oluyo oda nakit :)
  • istanbulda oturuyorsan istanbul bahçelievlerde Gameekstra Gamer Market var oranın stoklarında war ordan alabilirsin istanbul aydın üniversitesi karşısında www.gameekstra.com da sitesi
  • Eyw saolasın yardımın için !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT 160 TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bugün driving force gt aldım ve gt5 oynadım doğruyu söylemk gerekirse oynayamadım şu feedback ayarını nasıl yapıcam bi yardımcı olurmsunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.