Bildirim
Logitech Driving Force GT !!!!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anemo144
Merhaba DH bu sıralar logitech driving force gt almayı düşünüyorum fakat tüm satış sitelerini dolaştım stoklarında kalmamış Acaba istanbul içi bulabileceğim bir yer Söylermisiniz ?
NOT = Logitech Momo da olabilir ....
kardeş sanalmarket de var bende ordan aldım dün ürün elime çok iyi geçti iyi hizmet ediyorlar tavsiye ederim -
eyw kardeş saolasın sayende buldum ;) -
Bi sorum daha olacaktı acaba nakit alabileceğim yani kredi kartı kullanmadan alabileceğim yerler biliyormusun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Anemo144
Bi sorum daha olacaktı acaba nakit alabileceğim yani kredi kartı kullanmadan alabileceğim yerler biliyormusun ?
ne anlamda havaleyle oluyo oda nakit :) -
istanbulda oturuyorsan istanbul bahçelievlerde Gameekstra Gamer Market var oranın stoklarında war ordan alabilirsin istanbul aydın üniversitesi karşısında www.gameekstra.com da sitesi -
Eyw saolasın yardımın için ! -
arkadaşlar bugün driving force gt aldım ve gt5 oynadım doğruyu söylemk gerekirse oynayamadım şu feedback ayarını nasıl yapıcam bi yardımcı olurmsunuz ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X