Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper güle güle kullanmaya devam et o zaman
    Evet logitech servisi gerçekten iyiymiş
  • servisten öte distribütör işi bu..
    adamlar çok para alıyolar ama kuruşuna kadar karşılığını alıyorsunuz..iyi olduğu söylenen o diğer markaları alsanız muhatap bulamıyosunuz çoğu sefer..tekrar geçmiş olsun..
    quote:

Orjinalden alıntı: lithiumx

arkadaşlar sonunda geldi setim.. geçen perşembe yollamıştım,bugün yeni bir adet set geldi.. bu sefer işi sıkı tutmuşlar sanırım çünkü kutunun bandı açılmış,belli.. herhalde tuşları denediler,aynı sorun olan bir seti yollamayı göze almadılar sanırım.. kutunun açıldığını farkettiğimde korktum acaba tamir ediptemi yolladılar dedim,eski setten aldığım seri no.su ile karşılartırdım farklıydı.. piller ve kurulum cd side orjinal ambalajındaydı..
    zaten tuşlarda canavar gibi,klavyede hiçbir sorun yok.. sadece bu gelen mause un tekerleği biraz tıkır tıkır ses çıkartıyor,diğerinde çıt yoktu.. ama olsun o kadarda önemli değil..

logitech servisine bi teşekkür maili atmayı düşünüyorum.. daha önce de kendi hatamla x-530 ses sistemimin amfi kartını yakmıştım,sorgusuz sualsiz kartı değiştirip geri yollamıştılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 13 Aralık 2007; 1:13:46 >

• Dediğin çok doğru verilen paranın karşılığını alıyorsunuz kalite ödün vermiyor.
  • bence alışveriş yapılan yer de önemli.. sakaryada elektronik mağazaların şubeleri var fakat ufak olduklarından yeterince çeşit olmuyor,bu yüzden de internetten temin ediyorum.. son zamanlarda gereksiz birçok site peydahlandı.belki birkaç lira fazla oluyor ama güvenilir bir siteden almak lazım.. yoksa ürünü geri yollayınca bize geri dönermi belli olmaz!!
  • Sanalmarketim ve exa iyi birer alışveriş sitesi logitecjh falan yok ama firebal nette çok gözüme girdi
  • 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum klavye almak icin arastırma yaparken denk geldim bu konuya... bugün sipariş vermeye gittim mx 3200 deyince adam direk cıkardı suan onunla yazıyorum ve verdiginiz güncellemeleri indiryorum bakalım tüm özellikleriyle kullanabilecekmiyim :)
  • Hayırlısı olsun gerçekten çok güzel bir set
  • tşk ederim cok güzel özellikleri var klavyenin daha öncede g15 almıstım fakat icinden türkce harfler cıkmamıstı iade etmistim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subse7en -- 15 Aralık 2007; 22:02:44 >
  • Hoppala hakkaten ne alaka klavyeden sesler kısık olabilirmi ? ne biliyim ilk aklıma bu geldi ama
  • düzelttim farklı bi ses programı yüklemistim o problem cıkarmıs

• Dedim ne alaka nasıl olur bende de bluetooth yapmıştı bir ara arıza ses kartını tanımaz olmuştu bilgisayar
  • Fırmware diye verilen linki indirdim setpoint400 yazıor bi yanlıslık mı oldu aceba
  • Yazılımımı çıktı yani ? eğer öyleyse firmware içinde sitesine gir logitech in ordan indir
  • Bak buradaki linkte firmware yazıyor üstten işletim sistemini seç indir
  • mx3200 set almak isteyen arkadaşlar bana pm atsın ve diğer logitech mouse klavyeleri içinde
  • Neden distrübitör mü oldun yoksa
  • windows xp kurmak istiyorum.
    logitech mx3200 kablosuz klavye mouse setim var. ama xp cd sini taktığımda , cd den önyükleme için bir tuşa bastığımda işlem başlamıyor
    sanırım kablosuz olduğu için algılamıyor windows açılana kadar. bios a baktım usb klavye enabled durumda.
    bu klavyeyle windows kurmanın bir çaresi var mı?
    şu an kablolu bir klavyem yok
  • Çok enteresan bende de aynı durumda ama çalışıyor biosdan başka bir ayar kapalı olmasın mesela usb lerle alakalı bir sorun olmasın
  • keyboard power disabled. ondan olabilir mi acaba?
    can sıkıcı bir durum bu
  • Olabilir tabii ki onu enable yap klavyenin gücü yok
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.