Şimdi Ara

LOGITECH CHILLSTREAM CONTROLLER (PS3) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yakın zaman da gamepad almayı düşünüyorum bu gamepad hoşuma gitti fakat kullanan arkadaşlar varsa memnunlarmı değilllermi merak ettim.

ve diğer bi sorum ise bu kolda titreşim olup olmadığı sitede var gözüküyor ama emin olmak istiyorum.

şimdiden teşekürler...

Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports Duo
    Logitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
  • Evet titreşim yok.Ama o fan olayı bitiriyor beni.Ben PC için Chillstream Xbox Gamepad'ini kullanıyorum.Eğer ellerin terliyorsa,benim gibi,git ve bir chillstream al.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • game pad almayı düşnüyorsan chilstream ve rumblepad2 her ikiside çok güzel gamepadler titreşim pc usb bağlantıda yok ama ps3 olanında belki vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.