Şimdi Ara

Logitech C310 webcam alıcam.Sizce nasıl? (Reviewlerle destekli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kamera alıcam.Elime para geçmişken şu işide halledeyim dedim.Geçen bir arkadaşla konuşmuştuk konu üzerinde.Fakat daha iyisini önerebilecek birisi varsa onunda görüşlerini alabilirim.Alacağım kamera Logitech c310.Sizce nasıldır? 10 üzerinden kaç verirsiniz kameranın çekimine? Param olsa c910 vardı kafamda fakat o baya aşıyor gibi.200'lerde birşey sanırsam.Evet gelelim bizim meselemize.Sizce nasıl kamera?Tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir ürün var mıdır?Teşekkürler şimdiden.Bulduğum en iyi incelemeleri koydum.En alttaki eleman biraz cıvıtmış ama önemli olan kameranın netliğini anlayabilmek. Güzel bir kızda test etmemişki arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 15 Haziran 2013; 19:19:16 >

• Yok mu yorum yapacak beyler
  • Hocam bende alt modellerinden biri olan C170 var o bile gayet yeterli geliyor. Bence güzel bi ürün buda. 10/7-8 alır.
  • Valla benim gördüklerim arasında en iyilerinden.Fiyatıda çok fazla değil gibi verdiği hizmet açısından.20tl verip çabuk bozulmasından vs. ise 50tl veririm.Hem uzun ömürlü kullanırım hemde baya beğendim.Teşekkürler yorumun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 15 Haziran 2013; 21:39:32 >
  • Up.Biraz daha yorum
  • orta seviyede süper kamera c270 c310 bnun iksinide alırsın kağıt üzerinde foto çekerken 2 mp lik bi fark var ama kullanımda o farkı hissetmezsin bile 2 yıl kadar c270 kullandım son 3-4 aydırda c310 kullanıyorum şahsi fikrim 2 side aynı ha c310 da extra bi kaç efekt var ama onuda ne kadar kullanırsın onun dışında bi fark yok ama kesinlikle pişman olmazsın forograf kaliteside video kaliteside ses kaliteside bence fiyatına göre çok iyi sonuna kadar tavsiye ederim
    millet bıraksın artık şu dandik a4 tech leri
  • quote:

Orijinalden alıntı: chantypes30

orta seviyede süper kamera c270 c310 bnun iksinide alırsın kağıt üzerinde foto çekerken 2 mp lik bi fark var ama kullanımda o farkı hissetmezsin bile 2 yıl kadar c270 kullandım son 3-4 aydırda c310 kullanıyorum şahsi fikrim 2 side aynı ha c310 da extra bi kaç efekt var ama onuda ne kadar kullanırsın onun dışında bi fark yok ama kesinlikle pişman olmazsın forograf kaliteside video kaliteside ses kaliteside bence fiyatına göre çok iyi sonuna kadar tavsiye ederim
    millet bıraksın artık şu dandik a4 tech leri

Hocam yorumun için çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.