Şimdi Ara

Logitech Brio 4K Stream Edition Webcam Hepsiburada Alev Alev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben aldım. bence cayır cayır sıcak fırsat.

Logitech Brio 4K Stream Edition Webcam

www.hepsiburada.com
    Logitech Brio 4K Stream Edition Webcam 960-001194 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/logitech-brio-4k-stream-edition-webcam-960-001194-p-HBV00000CYSB2

ne zamandır twitch yayını yapmayı düşünüyodum. netten twitch için ekipman arayışlarına girdim. kamera olsun, mikrofon olsun. biraz para ayırmak gerektiği için hep siparişi erteledim.
    bir gün sevgili admin mesut çevik youtube den bir yayın açtı. kamera kalitesi çok hoşuma gitti, seste bir o kadar güzel geliyodu. aşağı youtube linki bıraktım videoyu izleyebilirsiniz. aklıma yerleşti bu kamera. twitch yayınlarını bu kamerayla yapayım madem dedim.

Mesut Çevik ile Canlı | Logitech Brio 4K Stream Edition testi

Donanım Haberyoutube
    Mesut Çevik ile Canlı | Logitech Brio 4K Stream Edition testi
    https://www.youtube.com/watch?v=cwo3qalHWPw&t=s

piyasası uzun süredir 1700-1800 civarında seyreden kolay kolay indirime girmeyen bir web cam. dün akşam öylesine hepsiburada ya girip fiyata baktım. ne göreyim 1220 lira yazıyordu. 500 lira sağlam indirime girmiş. yarın sabah aliyim dedim. sabah oldu bi baktım 1191 tl olmuş hemen aldım. 50 lira da hediye çekim vardı 1141 e gelmiş oldu. ayrıca bu siparişten 100 lira da hediye çeki gelecek 500 lira alt limitli. yazıyonuz hepsiburada bindirim yapıp indirim yapıyo. normaldir bazı takip ettiğiniz ürünlerde indirim olmuyodur. ama en uzun gece kampanyası için biraz bilgisayar kategorisinden diğer ürünlere de göz gezdirdim ciddi indirimler gördüm. alıcı gözüyle bir bakın derim.

fiyat sıcak olsa da herkese lazım olmayacak bir ürün. ben twitch yayını işine gireceğim için aldım. twitch linkimi vermeyeceğim. beni izlemenizi istemiyorum. sonra diceksiniz bu mu drhardware bu mu 3000 metre yürüyüş kampanyasıyla metrobüste avcılar-zincirlikuyu arasında mekik dokuyup migrosun altını üstüne getiren ve 50 bin tl vuran kişi merak etmeyin her bulunduğum ortamda dikkat çekmeyi başaran birisiyim twitch de de namımızı yürütürüz elbet

edit: hatta n11 11.11 kampanyasında bir yandan bu kameranın fiyatını takip etmiştim. 500 e 1000 tl aldığım hediye çeki ile alsam mı diye düşünüyodum. 1700 liraydı fiyat 1000 hediye çeki kullansam 700 lira ödeyip alcaktım 500 de kupon için aldığım para 1200 tl ye gelcekti. şimdi hiç bişey yapmadan 1191 tl fiyat var. + 50 tl efsane cuma dan kazandığım hediye çekim vardı hesapta 1141 tl ye geldi. iyi ki 11.11 de kamerayı almamışım. 500 e 1000 çek boşa gitmiş olurdu valla. zaten 11.11 kampanyasında alt limitsiz çeki kapmak ölüm. o çekin boşa gittiğini düşünmek üzer adamı hacı abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 20 Aralık 2018; 12:9:1 >

• Ne yazikki csb değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C920 yeterli Black Friday zamanında da 250TL civarına düşmüştü almamıştım. FHD yayın olur 5mbsn upload ile ama UHD kamera ile nasıl olur bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

C920 yeterli Black Friday zamanında da 250TL civarına düşmüştü almamıştım. FHD yayın olur 5mbsn upload ile ama UHD kamera ile nasıl olur bilemiyorum
    denk gelmedim ona hb demiydi amazon da mı. aslında normal fiyatı o. piyasadaki youtuber artışı ve doların artışıyla fiyatlar yükseldi. c920 de c922 de indirim normal de brio 4k da ilk defa bu kadar ciddi bir indirim oldu. detaya girersek doğru c920 yeterli bir kamera. hatta bir çok yayıncı c920 kullanıyor. değiştirceklerse de c920 den bir üst modele c922 ye geçicem diyorlar. brio 4k kullanan pek yayıncı yok sanırım. zaten 4k yayında olmuyor heralde tam bilmiyorum. ben kameranın netliğini sevdim ve ses de diğer 2 modele göre daha kaliteli ve net ulaşıyor. yani c920 yada c922 + mikrofon almak yerine yine ortalama 1k fiyatlarında seyredecek. brio 4k alıp hem kamera hem mikrofonu aradan çıkarttığımı düşünüyorum. ve gelecek senelerde en azından bu kameranın diğerlerine göre daha fazla ömrü olur diye düşünüyorum

• drhardware D kullanıcısına yanıt
    Tabiki kalite farkı olarak çok vardır ben herkese alternatif olması için hatırlatmak istedim. Bende YouTube üzerinden video çekmeye çalışıyorum vakit buldukça işten. Ciddi emek gerektiriyor yani yayın konusu daha farklı. Umarım başarılı olursunuz emeğin karşılığı alsanız yeterli çünkü biraz bu işlere girdiğinde görüyorsun ki çok emek harcanıyor.
  • Paylaşımınız için teşekkürler

915 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) LOGITECH BRIO 4K ULTRA HD STREAM WEBCAM

• sıcak içinde sıcak diyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amarigan oyunları bunlar oyuna gelmeyin.Bir ürünün başına "GAMER" kelimesi geldimi fiyatı hemen X 10 oluyor.
  • Yayıncı mısın hocam?
  • yayıncı değilim ama fenomenim üstesinden gelirim. bu ara ünümü kaybettim biraz daha ismimi duyurmam lazım. youtube yi de becerebilsem keşke.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.