Şimdi Ara

Logitec X-530 mu yoksa Philips MMS460 mu alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi de 5+1 ses sistemi ve ikisinin arasında yaklaşık 50 milyon kadar fiyat farkı var. Gerçi fiyat farkı benim için önemli diil. Önemli olan hangisinin daha iyi ve kaliteli olduğu. Bana seçim konusunda yardımcı olursanız memnun olurum. Ayrıntılı özellikler aşağıdaki linklerde. Şimdiden teşekkürler...

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2582

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2572

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansatuk -- 13 Şubat 2007; 19:06:52 >

• forumdaki genel kanı x-530 un üstün olduğu konusunda, sadece derin baslarından dolayı ama. biryerlerde yakalayıp dinle derim.
  • ßen kesinlikle ikisi arasında X 530 öneririm
  • philipsten şaşma
  • MMS460 ı dinlemiş ve x-530 u kullanan biri olarak ses tonu açısından mms daha iyi derim çünkü bass lar x-530 da ağır basıyo ama bass severim diyosan x-530 al çok iyi veriyo bass ları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

MMS460 ı dinlemiş ve x-530 u kullanan biri olarak ses tonu açısından mms daha iyi derim çünkü bass lar x-530 da ağır basıyo ama bass severim diyosan x-530 al çok iyi veriyo bass ları.

bazı yerlerine katılıyorum x530 tatmın edici basslar mevcut ancak midlerde cok basarız saar bir set denebilir dinlemiş ve test etmiş olarak ama phılıps ı dınlemedım dınlemıs arkadasların doğrultusunda ıkı setten birini tercih edebilirsiniz kolay gelsin
  • Sonuçta iki sistem de seni tatmin edecektir.
  • Logitech X-530 öneririm
  • tabiki logitech derim bu iki ürün arasında
  • Mms460 ı test etmeyeniniz varsa, ben kullanıyorum, son seste cam patlatacak tüden bi alet cidden insanın karın diyaframı, iç organları titriyor yaw mms460 da resmen Yalnız logitech de de öylemi bilmiyorum ama philips de iyi performans almak için muhakkak en az creative 5.1 live kalitesinde ses kartınızın olması gerekiyor. On-board kartlar fln yalan yani.
  • of course logitech x-530.bende kullanıyorum çok güzel pişman olmazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.