Şimdi Ara

Logic3 PS2-PS3 Converter- Naki Multitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ----------------------------------------------------------------------------------------

Logic3 PS2 To PS3 Converter

PS2 Aksesuarlarınızı , GAMEPAD , direksiyon vs. vs. PS3 te kullanmanızı sağlar. Son 1 Adet vardır elimde

Fiyat 15 TL

-----------------------------------------------------------------------------------------

Naki PS2 Multitap

PS2 ve PSOne 'da 4 Oyuncu oynabilmenizi sağlar

Fiyat : 15 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoss -- 2 Şubat 2010; 18:12:44 >

• özür dileyerek bişey sormak istiyorum Naki Ultimate Fighting ARCADE Stick xbox360'da calısıyorumu eğer calısıyorsa pm atın iletişime geçelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihSelvi

özür dileyerek bişey sormak istiyorum Naki Ultimate Fighting ARCADE Stick xbox360'da calısıyorumu eğer calısıyorsa pm atın iletişime geçelim

aynı soruyu bende pm olarak sordum cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihSelvi

özür dileyerek bişey sormak istiyorum Naki Ultimate Fighting ARCADE Stick xbox360'da calısıyorumu eğer calısıyorsa pm atın iletişime geçelim

Konuyu pek takip etmediğim için geç cevap veriyorum kusura bakmayın .

Ürünü xbox360 da denemedim , deneme imkanımda yok , yakınımda 360 konsol olan da yok ancak şu linkte :http://resim.donanimhaber.com/mobile/showTopic.asp?m=30343501&p=1#30343501
    benim sattığım ürüne benzer bir ürün var , aynı ürün değil ama incelerseniz faydası olur sanırım. ben - ps2-xbox satıyorum bu ürün pc-xbox (360 da çalışmadığını söylemiş bir arkadaş ama konunun tamamını okumadım)

@ak27 size de cevap verdim.

• X360 ta maalesef çalışmaz radio frekansları çok çok farklı yapıda çünkü birisi wireless radio kullanıyor (x360) diğeri beam radio (xbox) frekansı kullanıyor.
    Bu arada pm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.