Şimdi Ara

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
14
Favori
51.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Naviqator

Yorumun en iyisini "Logan, X-Men serisine harika bir eklenti. Yetişkin seyirciyi oldukça tatmin edecektir." diyerek ComigSoon.net yapmış. Bunu demek aklımın ucundan geçmezdi ama Marvel Studios çiçeği böceği bırak, FOX a özen.

Aslında bu film James mangold ve Hugh jackman ikilisine ait.James mangol twitter da şöyle demişti ga

Stüdyo ya minnettarım bize bu kadar özgürlük verdikleri için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin ikinci fragmanı şu ana kadar izlediğim en iyi film fragmanlarından biriydi. İncelemelerin de iyi olması filme olan beklentimi artırdı.

• arkadaşlar bu filmin yaş sınırı kaç olacak bilen var mı haberlere baktım birisi 15+ diğeri 18+ olacak demiş hangisi doğru
  • İGN'e hiç bir zaman güvenmedim.Bu işlerden para kazananlara hiç bir zaman güvenmeyin siz de.Çünkü işin ucunca para var.

Ben umutluyum bu filmde ama beklentilerim çok yüksek değil.

• Çok iyi yorumlar alıyor.
  • Amerika da +17 olarak girecek olan versiyonu biz de deadpool daki gibi +15 olarak girecektir.Ama Çinde film yumuşak bir şekilde vizyona girecek .

• ya ben bu filmi IMAX 3D saniyordum... film 2D oldugunu simdi ogrendim. 10 filmden 9'u 3D oldugu icin daha once IMAX 2D izlemek nasip olmamisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waynei -- 18 Şubat 2017; 19:52:0 >
  • Ohh, ohh 3D zımbırtısı yok muymuş? Şimdi daha fazla bekliyorum.
  • sonunda 2D film izleyebilecegiz. Simdi bende daha cok bekliyorum filmi. Beklenti cok Buyuk !!
    Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155
  • waynei kullanıcısına yanıt
    yeni nesil ajan 3d olarak vardı sonra projeksyonu patlamış 2d yayınladılar gözlüksüz güzel izledim :D

ımax 2d olması da güzel rahat izleriz
  • Ölmüyor bu adam.
  • Bu filmden sonra Deadpool ile bir filme dayanamayacaktır bence.
  • Adam ölmüyor beyler, yeniden atlattı gibi düşünün.Sonuçta 6 defa daha operasyon görmüş.Burnundaki tümör parçasını aldırdı.Hatta yara bandı izden daha kötü gözüküyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

"X-Men evreni bir kenara, Logan Hugh Jackman'ın Wolverine'ini dehşet verici ve hüzünlü bir şekilde yüksek notla uğurluyor." -ScreenRant

"Serinin hem en vahşi, hem de en duygusal filmi. Sizi kana doyurmadığı sırada, gözyaşlarınızı akıtmanızı sağlıyor." -Entertainment Weekly

"Logan'daki şiddet aynı Deadpool'da olduğu gibi öylesine değil. Kasvetli, ciddi ve bazen izlemesi zor ki filmin tonuna çok iyi uyuyor." -Miami Herald

"Logan sürekli tartışılan +18 süper kahraman filmlerinin nasıl görünmesi gerektiğinin cevabı." -Uproxx

"Logan, X-Men serisine harika bir eklenti. Yetişkin seyirciyi oldukça tatmin edecektir." -ComingSoon.net

"Küçük bir prodüksiyon gibi görünse de aslında en büyük X-Men filmi. Filmin izleyiciye anlatmaya çalıştığı şey evrenin diğer bütün filmlerinden daha fazla. Acımasız ve cesur. Kesinlikle kaçırılmamalı." -CraveOnline

"Tek cümle: EN İYİ WOLVERINE FİLMİ." -ScreenCrush

"Hugh Jackman rolü aldığından beri insanlar bu filmi istiyordu." -JoBlo's Movie Emporium

"Logan rahatça son yıllardaki en iyi süper kahraman filmi ve Christopher Nolan pelerini astığından beri en arzulusu." -Den of Geek

"Logan, Hugh Jackman için son bir şarkı, Patrick Stewart için güç gösterisi ve Dafne Keen için inanılmaz bir başlangıç. Çocuklarınızı yanınızda getirmeyin." -Digital Spy

"Gaddar, saf ve duygusal olarak tatmin edici. Logan artık en iyi çizgi roman filmleri arasında." -HeyUGuys

"Hugh Jackman 17 yıl önce rolü aldığından beri karakterin hakkının verildiği tek film." -The Playlist

Henüz çok erken ama şunu da paylaşalım:

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155

Film çıkmadan nasıl bu kadar net yorumlar yaparlar anlamıyorum x men evreninde wolverine den başka karakter yok sanırım ki üçüncü film geliyor..

• dgsmaster kullanıcısına yanıt
    O yorumları yapanlar zaten filmi izlediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

O yorumları yapanlar zaten filmi izlediler.

O zaman geri alayım sözlerimi
  • Imax de her film 3d olacak diye birşey yok, filmine göre değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Imax de her film 3d olacak diye birşey yok, filmine göre değişir.

son cikan filmlerin 98% 3D.. bu yil IMAX'de sadece Logan ve Dunkrik 2D sanirim
  • quote:

ONAYLANDI: Logan bitince salondan ayrılmayın, filmin en sonunda ek sahne olacak.

sosyal medyada zaman zaman ortaya çıkan "resmileşti, dikkat!" temalı yazılar gibi olmuş. ne hakkında olabilir acaba?
  • quote:

ONAYLANDI: Logan bitince salondan ayrılmayın, filmin en sonunda ek sahne olacak.

Doctor Strange de salonda bi tek ben kalmistim 4 dk soundtracktan sonra gizli sahne girdi. temizlikciler supururken ben gizli sahneyi izliyordum kendimi garip hissettim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.