Şimdi Ara

Localhost'a lineage2 server kurmak(acilen yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hoş güzel paylaşım ama linkler cazibeli olmus yanı
  • Bu konu çoooook eski linkler çooook kırık ben size istediğiniz linki vereyim bende orada yazan herşey var
  • saod sen bana bi ara msnde anlatsana bu konuyu ben saun annamadim gerci yeterince incelemedim ondandir
  • arkadaşlar bu işi bana adım adım benim anlayacagım bi dille anlatabilecek biri varsa lutfen adresini yazsın ya da ben de vereyim mustafa_seniceli@hotmail.com
  • Cyber senin paylasımlarına hayranım ama kardes sunu bir guncellesen beni diyorum bir c4 serveri acam takılalım soz turkleri ben editliycam ama bu c3 kardes olmuyor
    c4 uzerine deneyim dedim yok hata veriyor bu iste ultimada server kurmak gibi bir sey hos ona host bulmadık alt kafeye kablo cektik 100kisi landan oynuyorduk valla ilk pwp serveri acan adamlarızultimaya verilmez 100dolar aylık ama simdi makineme 2 ram alıyım yemin ediyorum su top 200deki serverin suan 2 katı benim makinem:D sen sunu bir guncelle

• soad- cyber - ya da kendine güvenen sağlam bi developer, lütfen arkadaşlar C4- ya da C5 java server nası kurarız bilgileri biraz güncelleyin lütfen..... Lütfen.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 13 Ekim 2006; 12:45:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.