Şimdi Ara

Local Notifications ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani local notifications.. artık programlar (ajanda programları mesela) alarm vermek için push notification kullanmayacklardı .. ama henüz göremedim ios4 te böyle birrşey... ?

bi bilgisi olan varmı bu konuda...

• App Store programlarının arkaplanda çalışabilmesi için Apple'dan onay alması gerekiyor. Birçok programın güncellemesi yayınlanmaya başladı. Önüzmüdeki 2, 3 hafta içinde programların çoğu multi-tasking destekleyecektir.
  • Yavas Yavas cikar.

Ayrica bence bu Local Notf.'ler batarya'dan fazla yemeyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

App Store programlarının arkaplanda çalışabilmesi için Apple'dan onay alması gerekiyor. Birçok programın güncellemesi yayınlanmaya başladı. Önüzmüdeki 2, 3 hafta içinde programların çoğu multi-tasking destekleyecektir.

evet hergün birkaç update görüyorum ve çoğu multitasking desteği. fakat bundan bahsetmedim ben. Push notifications Yerine Local Notifications dan bahsetmişti ilk ios4 tanıtımında.

Buna da umarım birkaç hafta içinde destek vermeye başlar ajanda programları

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Yavas Yavas cikar.

Ayrica bence bu Local Notf.'ler batarya'dan fazla yemeyecektir

Tabiki!
    Push notifications tamam facebook msn falan bunlar için iyi arada haber veriyo sana olanı biteni..
    ama ajanda programlarında veya bu tarz programlarda kullanımda çok saçma oluyo...
    birincisi güvenilir değil.. Bi görüşme ayarladın kaydettin sonra telefon çekmedi alarm çalmadı sende unuttun gitti..
    ayrıca çok pil yiyor. notifications açtığım an pilin her dakika azalışını gözlemleyebiliyorum.. en azından %20 etkilediğini düşünüyorum

Şu local notifications tüm ajanda programlarına gelse artık ta hem pilimiz bize kalsın, hemde rahat rahat kuralım alarmı güvenelim iphone'a

Bitane programa denk geldim biraz önce.. Notify Me 2 ... Hem multitasking hemde Local notifications Destekliyormuş.. Ama telefon JBsiz olduğu ve program 5-6 dolar olduğu indirmedim.. 2DO programına update gelmesini bekleyeceğim anlaşılan...

• quote:

Orijinalden alıntı: cantech

Hani local notifications.. artık programlar (ajanda programları mesela) alarm vermek için push notification kullanmayacklardı .. ama henüz göremedim ios4 te böyle birrşey... ?

gmail ajanda kullanılabiliyor..mail ayarları içinde görebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: advancedmobile

quote:

Orijinalden alıntı: cantech

Hani local notifications.. artık programlar (ajanda programları mesela) alarm vermek için push notification kullanmayacklardı .. ama henüz göremedim ios4 te böyle birrşey... ?

gmail ajanda kullanılabiliyor..mail ayarları içinde görebilirsiniz..

yanlış anlamadıysam senin bahsettiğin exchange hesabıyla kendi iphone kalenderine aktarmak .. doğrumu anladım? eğeer öyleyse bunu biliyorum ama uğraşmak istemiyorum... okadar teknoloji var elimde dğru düzügn bir alarm veriversin..

• exchange hesabının evet ajanda özelliği var,iOS4 ile birlikte gmail hesabınında ajanda özelliğini kullanabiliyorsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biliyorum onu bahsettiğim bu değil ama malesef... yukarıda açıkca belirtemedim sanırm
  • @cantech ben seni anladim da onlar anlamadi

iOS 4 ile 2 cesit notifications var.

Dışardan gelen {Internet Gerektirir}
    iPhone'dan gelen {Internet Gerektirmez}

Mesala FaceBook, Beejive, Mail gibi uygulamalardan Notification gelmesi icin iPhone'a internet uzerinden veri gelmesi gerek.

Local Notifications'da ise internete gerek yoktur.
    Mesala iOS 3'deyken iStudiez Pro uygulamasinda Push Notifications vardi ama internete sizin verilerinizi gonderiyor ve ordan gelmesi bekleniyordu cunku Notification servisi Apple'dan geciyor... Simdi buna gerek yok. Direk uygulamadan Notification alabilecegiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

@cantech ben seni anladim da onlar anlamadi

iOS 4 ile 2 cesit notifications var.

Dışardan gelen {Internet Gerektirir}
    iPhone'dan gelen {Internet Gerektirmez}

Mesala FaceBook, Beejive, Mail gibi uygulamalardan Notification gelmesi icin iPhone'a internet uzerinden veri gelmesi gerek.

Local Notifications'da ise internete gerek yoktur.
    Mesala iOS 3'deyken iStudiez Pro uygulamasinda Push Notifications vardi ama internete sizin verilerinizi gonderiyor ve ordan gelmesi bekleniyordu cunku Notification servisi Apple'dan geciyor... Simdi buna gerek yok. Direk uygulamadan Notification alabilecegiz.

Açıklama için teşekkürler.. evet bahsettiğim bu idi.. yani internet gerektirmeyen, telefon çekmese de gelen, sürekli internetten veri alıp ta batarya yemeyen local notifications kullanan programlardan bahsediyorum..

ben henüz bir tane görebildim.. oda notify me 2 .. umarım benim kullandığım ve kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim müthiş bir uygulama olan 2DO ya da bu özelliğin gelmesi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.