Şimdi Ara

LNB ve Receiver Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arladaşlar bir adet 65lik çanak ve DSmart HD Kutu var. Yeni eve geçeceğiz bir tane daha televizyon ve receiver alacağız. Şuan Next YE333 var, bir sorun çıkmadı. Eğer önerirseniz aynısından alacağım ancak receiver önerebilir misiniz? HD pek önemli değil zaten DS var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 65 çanakta next 2li lnbden başka lnb kullanma ben aldım ayarı tutmadı
    dandik lnbyi geri vermek zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorwho?

65 çanakta next 2li lnbden başka lnb kullanma ben aldım ayarı tutmadı
    dandik lnbyi geri vermek zorunda kaldım

Hocam bahsettiğiniz ikili, Twin LNB mi? Yoksa iki ayrı LNB mi?

90 lık çanakta taktırabilirim.

• Twin yani ikili LNB olarak İnverto Black Ultra Twin 40mm kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim.Ben 4-5 ay once 65 Tl ye aldim.Su anki fiyatlari 60 Tl civari.Ben cok memnunum, zaten forumlardan arastirarak o urunde karar kilmistim. O markanin disinda iki uc marka daha vardi onlar da tavsiye ediliyordu.Sharp,MTl,İnverto diger markayi hatirlayamadim su an aklima gelirse yazarim.Bu markala bakabilirsin cift girisli LNB icin. Fiyatlari diger lnb lere gore biraz fazla ama pisman olmazsin vedigin paraya deyiyor.HD uydu alici olarak ise Dreambox HD 800 SE Clone tavsiye ediliyor forumlarda.Bu urunu henuz almadim ama uydu aliciyi degistirirsem direk bu urunu alacagim.Forumlari arastirabilirsen bu urun hakkinda da epeyce bilgi mevcut.Simdilk benden bu kadar.

Edit:duzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 25 Temmuz 2013; 16:50:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Twin yani ikili LNB olarak İnverto Black Ultra Twin 40mm kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim.Ben 4-5 ay once 65 Tl ye aldim.Su anki fiyatlari 60 Tl civari.Ben cok memnunum, zaten forumlardan arastirarak o urunde karar kilmistim. O markanin disinda iki uc marka daha vardi onlar da tavsiye ediliyordu.Sharp,MTl,İnverto diger markayi hatirlayamadim su an aklima gelirse yazarim.Bu markala bakabilirsin cift girisli LNB icin. Fiyatlari diger lnb lere gore biraz fazla ama pisman olmazsin vedigin paraya deyiyor.HD uydu alici olarak ise Dreambox HD 800 SE Clone tavsiye ediliyor forumlarda.Bu urunu henuz almadim ama uydu aliciyi degistirirsem direk bu urunu alacagim.Forumlari arastirabilirsen bu urun hakkinda da epeyce bilgi mevcut.Simdilk benden bu kadar.

Teşekkürler, TwinLNB de bir alıcı dikey izlerken öbür alıcı yatay izleyebiliyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Twin yani ikili LNB olarak İnverto Black Ultra Twin 40mm kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim.Ben 4-5 ay once 65 Tl ye aldim.Su anki fiyatlari 60 Tl civari.Ben cok memnunum, zaten forumlardan arastirarak o urunde karar kilmistim. O markanin disinda iki uc marka daha vardi onlar da tavsiye ediliyordu.Sharp,MTl,İnverto diger markayi hatirlayamadim su an aklima gelirse yazarim.Bu markala bakabilirsin cift girisli LNB icin. Fiyatlari diger lnb lere gore biraz fazla ama pisman olmazsin vedigin paraya deyiyor.HD uydu alici olarak ise Dreambox HD 800 SE Clone tavsiye ediliyor forumlarda.Bu urunu henuz almadim ama uydu aliciyi degistirirsem direk bu urunu alacagim.Forumlari arastirabilirsen bu urun hakkinda da epeyce bilgi mevcut.Simdilk benden bu kadar.

Teşekkürler, TwinLNB de bir alıcı dikey izlerken öbür alıcı yatay izleyebiliyor değil mi?

Hocam o kadar detayini bilmiyorum ama ben iki uydu aliciya bagladim gayet sorunsuz bir sekilde kullandim.Sinyal seviyesi ve kalitesi de gayet iyiydi. Cunku siradan lnb lerde sinyal seviyesi ve kalitesinde dusus olabiliyor diye okumustum.Ben de o nedenle bu markalara yonelmistim ama sizin dediginiz seyi ben de merak ettim simdi.

• Hem dikey hem yatay derken, hem dikey hem yatay yayini ben ayni anda farkli iki uydu alicidan rahatlikla izleyebiliyorum.Yani bir uydu alicida yatay yayin yapan kanali izlerken diger uydu alicimda dikey yayin yapan farkli bir kanali ayni anda izliyebiliyoruz.Uydu alicilar birbirinden bagimsiz sekilde kullaniliyor. Cift girisli lnb nin amaci da bu zaten. Demek istediginiz buysa sorunuzun cevabi evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 25 Temmuz 2013; 18:59:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hem dikey hem yatay derken, hem dikey hem yatay yayini ben ayni anda farkli iki uydu alicidan rahatlikla izleyebiliyorum.Yani bir uydu alicida yatay yayin yapan kanali izlerken diger uydu alicimda dikey yayin yapan farkli bir kanali ayni anda izliyebiliyoruz.Uydu alicilar birbirinden bagimsiz sekilde kullaniliyor. Cift girisli lnb nin amaci da bu zaten. Demek istediginiz buysa sorunuzun cevabi evet.

Evet buydu hocam, teşekkürler.

• quote:

quote:

Hem dikey hem yatay derken, hem dikey hem yatay yayini ben ayni anda farkli iki uydu alicidan rahatlikla izleyebiliyorum.Yani bir uydu alicida yatay yayin yapan kanali izlerken diger uydu alicimda dikey yayin yapan farkli bir kanali ayni anda izliyebiliyoruz.Uydu alicilar birbirinden bagimsiz sekilde kullaniliyor. Cift girisli lnb nin amaci da bu zaten. Demek istediginiz buysa sorunuzun cevabi evet.

Evet buydu hocam, teşekkürler.

Rica edrim hocam. Yukarida yazdigim markalardan yana kafanizda soru isareti olmasin ben almadan once epeyce arastirmistim.

• Twincharged Injection kullanıcısına yanıt
    2 çıkışlı lnb next 666 modeli piyasada uyducularda bulabilirsiniz
  • Hocam Inverto önermez misiniz? Bende şuan YE333 var, galiba onun twin versiyonu.

• mesajını okudum dsmart ve türksat uydusu için next yeterli fazla para vermene gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nufringen

mesajını okudum dsmart ve türksat uydusu için next yeterli fazla para vermene gerek yok

Teşekkürler, Mersindeyiz kışlar pek sert geçmez, yağmurdan etkilenmez umarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nufringen

mesajını okudum dsmart ve türksat uydusu için next yeterli fazla para vermene gerek yok

Teşekkürler, Mersindeyiz kışlar pek sert geçmez, yağmurdan etkilenmez umarım.

Hocam yağmurdan etkilenme durumunda çanak boyutu önemli etken diyorlar aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 27 Temmuz 2013; 7:34:48 >
    ınverto çok tavsiye ediyorlarda bence türksatta kullanıcaksanız 50tllik lnb fazla degilmi parana yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorwho?

ınverto çok tavsiye ediyorlarda bence türksatta kullanıcaksanız 50tllik lnb fazla degilmi parana yazık

Haklısınız hocam, receiver tavsiye de alabilir miyim?

bende inceleme - takipdeyim babamlara bakınıyorum forumda bazı marka modeller dolaşıyor kullanıcılar yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.