Bildirim
lnb çoklayıcı şart mı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
çift çıkışlı Lnb kullansan daha iyi olur.Dediğin bağlantıyı yapanlar sorunlarla karşılaştıkalrını söylüyorlar. -
ikisini aynı anda kullanamazsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: serkannaber2
Arkadaşlar merhaba,
Evde salondaki uydu receiverda "sat out" ve "tv out" diye iki çıkış var. Bu durumda aldığım tv kartına "sat out" dan çıkış verebilir miyim? Yani çanaktan sonra lnb çoklayıcı ile ikiye bölüp birini salona birini odama çekmeme gerek kalmaz değil mi?
dediğin gibi ben kullanıyorum. salonda goldmaster 30300 cihaz var sat out dan çıkış alıp skystar kartıma giriyor ve sağlıklı bir şekilde kullanıyorum. ikisi aynı anda çalışıyor. bence tek çıkışlı kaliteli bir lnb ve kablo kullanmanız drumunda sorun yaşayacağınızı sanmam. -
İki çanak var, her çanakta bir lnb var. Bu lnb'lerden çıkan kabloları birleştiren şu linkteki gibi bir switch alsam oradan bir çıkışı tv ye bir çıkış tv kartına versem olmaz mı?
http://e.uzaysat.com/product_info.php?cPath=74_125&products_id=52&osCsid=b56a591567b9a454aaec5b00424f5385 -
en kısa zamanda kartını yakarsın.
quote:
dediğin gibi ben kullanıyorum. salonda goldmaster 30300 cihaz var sat out dan çıkış alıp skystar kartıma giriyor ve sağlıklı bir şekilde kullanıyorum. ikisi aynı anda çalışıyor. bence tek çıkışlı kaliteli bir lnb ve kablo kullanmanız drumunda sorun yaşayacağınızı sanmam.
o bağlantı ile birinde yatay diğerinde dikey yayın seyret de görelim. -
quote:
Orjinalden alıntı: sgerrard
en kısa zamanda kartını yakarsın.
quote:
dediğin gibi ben kullanıyorum. salonda goldmaster 30300 cihaz var sat out dan çıkış alıp skystar kartıma giriyor ve sağlıklı bir şekilde kullanıyorum. ikisi aynı anda çalışıyor. bence tek çıkışlı kaliteli bir lnb ve kablo kullanmanız drumunda sorun yaşayacağınızı sanmam.
o bağlantı ile birinde yatay diğerinde dikey yayın seyret de görelim.
izliyorum ama yanana kadar yolu var
bi ara dediğin olayı splitter ile yapamıyorduk. her iki receiver da da aynı polarizasyon izlemek gerekiyordu, haklısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 21 Eylül 2007; 18:45:03 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X