Şimdi Ara

ll FİFA11 PROCLUB - NoWayOut* ll (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
0
Favori
22.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birinin mutlaka anyı kontrol etmesi gerekiyor bu kişi edip abi olursa taktik bu şekilde olabilir bence.

ll FİFA11 PROCLUB - NoWayOut* ll
  • Benim yazdığım zaten songünlerde oynadığımız taktikti Sezgin abinin taktik daha iyi gibi geldi isterseniz bu akşam bi deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

ben baya düşündüm ve şöyle bi taktik kurdum kafamda buyrun
    taktik: 4-2-3-1
    sebebi: 4-3-3 oynadıgımızda cok basarılı oldugumuzu dusunuyoruz ,hepimizin ortak kararı
    tek forvet olması cok önemli diye dusunuyorum sürekli kanatlarda ilerde 3 lü forvet gıbı oynuyoruz
    akar gibi pas yönü kuvvetli adamın da forvete yakın olması harıka olucaktır..
    edip abide any yi lagsız oldugunda ıyı oynuyo..
    cem abiyle semihte orta alanda kesın ve net paslarla oynuyolar zaten,açıklanıcak bısey yok ..

gayet mantıklı kardesım , bence bu uygundur herkes ıcın uygunsa , bugun ben gelemıcem oram buram suram agrıyo ve cok uykusuzum bugun ızın verdım kendıme yarın ve ozellıkle cuma cumartesı pazar oyundayım

• quote:

ben baya düşündüm ve şöyle bi taktik kurdum kafamda buyrun
    taktik: 4-2-3-1
    sebebi: 4-3-3 oynadıgımızda cok basarılı oldugumuzu dusunuyoruz ,hepimizin ortak kararı
    tek forvet olması cok önemli diye dusunuyorum sürekli kanatlarda ilerde 3 lü forvet gıbı oynuyoruz
    akar gibi pas yönü kuvvetli adamın da forvete yakın olması harıka olucaktır..
    edip abide any yi lagsız oldugunda ıyı oynuyo..
    cem abiyle semihte orta alanda kesın ve net paslarla oynuyolar zaten,açıklanıcak bısey yok ..

Sezgin kardeşim valla aklımı okudun. Bunu sen yazmasaydın birebir ben yazacaktım. Benim en verimli olacağım yer orası. Ben uç forvet ya da geri dönük oynayamam çünkü aklım hep oyun kurmakta. Oynadığımız maçlarda gördüğüm kadarıyla diğer arkadaşların da en verimli pozisyonları yine bu dizilişte.

Ben oyun anlayışına yönelik bir iki şey söylemek istiyorum.

1. Savunmada topla oynamadan çıkmak lag vs.den dolayı mantıklı ama topu şut tuşu ile değil de orta tuşu ile uzaklaştırırsak, en azından müsaitken, daha çok bizde kalır.

2. Orta sahada hemen hiç top sürmemeliyiz çünkü rakipler genelde organize pres yapmıyor ve haldur huldur basıyor. Bu presi iki üç tek pasla rahatça aşar kolay goller atarız. Yani orta sahada topu boş gördüğümüz ilk adama atarak oynamamız yeterli diyebilirim.

3. Forvette ise topu düzelterek ve ceza sahası içinden gol vuruşlarına daha çok öncelik vermemiz gerek. Ceza sahası içinde çok gevelememek lazım. Bir de geriden gelen oyuncuları biraz bekleyerek orta yaparsak (ortayı ile yapmak çok avantajlı) daha etkili olabiliriz.

Bunların dışında duran toplarda fiks işler yapmak daha faydalı olabilir. Mesela kornerleri altı pasın yakın köşesinin biraz dışına , duran topları da aynı şekilde penaltı noktasına kesmeyi önerebilirim.

• 6 da 6 oldu

vallahi
    şiir gibi top oynadık bugün
    edip abi,cem abi duyun

4-2-3-1 oynadık
    kürsad
    muhteşem goller attı
    mert buldugunu affetmedi
    semih 1 macta 2 gol attı hemde yarısında oyundan dustu
    akar son macta attı sag ayagının dısıyla klass
    bizde ayıptır sölemesi işe yaradık baya (az gol attım ama aldıgımı saga sola atıyorum genelde) farketmişsnzdir zaten

bundan sonra duran topları kürsad kullanır penaltıları ben atarım kornerlerıde mert kullansın her zamanki gibi
    5-0
    3-0
    4-1
    gibi skorlarla galip geldik sürekli
    helal bize seriye yarın gece devam inş

süperdik

• şimdi tek problem kaldı
    any yi bugun ben oynadım ki,baglantı sorunuda olmadı
    görkemde şahittir herzamankinde çok ama çok az pozisyon yasadık bu yuzden
    any talibim
    edip abinin ya defans hattında ya da orta alanda gelmeyen bırının yerınde oynaması lazım
    edip abinin sabit yeri defans sorun olmaz değilmi edip abi?
  • Ben geç kaldım bir maçın yarısını oynayabildim, hevesimi alamadım yav. O hırsla online da gelen gideni ağlattım bu saate kadar :D Takım gayet güzel oldu, şu DH açılış maçı ne zaman?
  • Dün bize bişey oldu önümüze geleni yendik.Gerçekten taktik çok farketti.Daha iyi oynadık adamlar pozisyona dahi giremediler.Sezgin anyde çok iyiydi yine.Bunun sonucundada 6'da 6 yaptık.
  • quote:

semih 1 macta 2 gol attı hemde yarısında oyundan dustu

Oyundan düşmeseydim 3-4 yapardımda işte
    Bide sanki oyundan düşmediğim maç mı var? Ben maxipro ile yapacağımız maçı biraz daha erteleyelim diyorum hem yeni taktik hemde sürekli hem bizden (özellikle ben) hemde onlardan oynayanlar oyundan sürekli düşerse hiçzevki kalmaz işin. En azından ea servar hatasını düzeltene kadar.

Buarada stadı da değiştirdik bilginize

• oyuncunun defans özelliklerini nasıl arttıracaz ya? Maç içinde 1 tackle yap diyo yapıyorum hatta ranting bölümünde de gözüküyor ama kabul etmiyor sliding tackle yap diyo yapıyorum hatta spiker bile diyo ama yinede yaptı olarak saymıyor kafayı yiyecem 73 de kaldım
  • belki kariyer modunda yapman gerekiyordur semih
  • Zaten orda oynadığım takımımda yapmaya çalışıyorum
    R. Madrid de oynuyorum
  • Maç yapıyormuyuz ?
  • Sölencek hiçbişey yok
    önce 00.30 du çıkma saatimiz
    geçenlerde 01.00 oldu
    şimdi 02.00

çok ama çok zevkli valla
    şiir gibi oynuyoruz herkes öle
    tebrikler hepimize
    bugunde 1 maglubıyet 2 beraberlik aldık diye hatırlıyorum gerisi galıbıyet
  • Artık oynarken gerçekten zevk alarak oynuyorum.Takım çok iyi dahada iyi olucak inşallah.
  • Ne top oynadık be ! Kardeşlerim maçları seyrediyor, halı saha gibi diyorlar

Yalnız Sezgin sana biraz kızıyorlar, boş pozisyonlarda beni görmüyorsun diye Şaka bir yana cidden yay civarından çok boş kalıyorum, bir kulaklık alayım da maçlarda top isteyeyim
  • günaydın
  • bazen bu 3-4 saniyelik donmalar oluyo
    onlarda çok korkuyorum gol yicez diye sürekli ileri dogru pasa basıyorum
    acıldıgında bazen bızım adamın pesınden kosarken falan buluyorum kendımı
    onun dışında ilk hedefim hep pas
    bazen göremiyorum onuda alttan alın görün be
  • Beraberlikleri ben çıktıktan sonra mı aldık ben hatırlamıyorum?
    Dün akşam çok zevkliydi nerdeyse full kadroyduk, yenildiğimiz maçta 2-0 dan 3-2 yapmıştık taki 89. dk. kadar defansda o adamı sezgin abi işe ben kovalıyordum bende bi 2 sn. donma oldu orada kaydım ama adama değil sezgin abiye kaymışım adam kaleci ile karşı karşıyta kaldı ve attı ondan sonra yenildik zaten omaçda acayip morelim bozuldu ya
  • Bugün Almanya - Türkiye maçından sonra online olucam tüm takımı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.