Şimdi Ara

livingston adlı üyeden şikayetçiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Buradaki konuyu görüp kendisinden hepsiburadan 75 papel yüklü bir hesabı 30 tl ye satın aldım. Whatsapp üstünden iletişime geçmiştim direk. Ben ondan hesabı istedikten sonra ban attığı mesaj bu şekildedir.

1.Mail ve sifre kesinlikle değiştirilemez

2. Hesaplar tek kullanımlıktır, Sonradan gelen faydalar tarafım' a aittir. (Visa kaydettim, teslimat noktasına gittim aldım vs hiçbir mazeretle hesap üzerinden kazanılan çek/kupon bilgi verilip ödemesi yapılmadan kullanılamaz.

Sonradan gelen faydaları bilgim olmadan kullanan faydanın ana tutarı kadar (Örnek 100/40 kupon için 40 tl) ödemeyi kabul etmiş sayılır.

3. Kargonuz geldiğinde hesapla alakanız biter.

4. Hesap alındığı gün kullanılmalıdır, Alındığı gün kullanılmayan hesap üzerinde hak talep edileme

İptal iade durumlarında sorumluluk tarafınıza ait olup telafi yapılmaz.

hesabı aldıktan sonra yeni bir sanal kart ile, resetlenmiş bir modem ve çerezleri temizlenmiş bir tarayıcı ile giriş yapıp ürün aldım. Daha sonra sipariş iptal edildi ve kendisine ulaştım bana beni ilgilendirmiyor sizden kaynaklı diye cevapladı. İptal sebebi ise karaliste olduğu yazıyor siparişte. Bireysel nedenlerden dolayı iptal edildiği için iade yapmam dedi. Bana yukarıda attığı mesajlarda yeni bir telefon numarası kullanın gibi bir açıklama yapmadı. Kredi kartı ilk defa o hesapta kullanıldığı için karttan kaynaklı olma ihtimali yok. Onun dediğine göre telefon numarasından dolayı fakat bana telefon numarasından dolayı iptal riski var o yüzden yeni bir daha önce hepsiburada da kullanılmayan bir telefon kullanın dese bende ona göre ayarlayacağım.

livingston adlı üyeden şikayetçiyim

Açıklamayı yapmayıp , bireysel nedenler diyerek paranın üstüne yatması dolandırıcılıktır. Eğer dolandırıcı olmadığını iddia ediyorsa kendisiyle aynı işi yapan insanların nasıl ilan açtğını bir kontrol etsin. Güya binlerce hesap satıp sorun yaşamamış. Yüzbinlerce de satabilir fakat satarken doğru düzgün açıklama yazmaya üşenen bir satıcı bu platformda istediği gibi satış yapmamalı. Daha önce yüzlerce defa hesap kupon aldım sürecin nasıl olduğunu biliyorum. Fakat bu satıcı süreci bilmiyor ve açıklamayı yapmıyor. Paramın iadesinin yapılmasını istiyorum, satıcıya gerekli yaptırımların yapılmasını istiyorum.

@livingston @livingston

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• hesap almak bi ton dert, en iyisi kod alıp yoluna bakmak, hiç uğraşmazsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ama telefon numarası yüzünden olmamıştır çünkü ben totalde 30 adet ayrı sipariş verdim hepsi aynı numarayla

Bir ben varım deme, yoksan da olur...

"Mevlâna"
  • Arkadaşların da yorumlarında eklediği gibi herkesin siparişi sorunsuz geldi hocam,

Size zaten 2 adet çek vermişim İlkinden ödeme dahi almamış benden olsun demişim, Alışverişinizi sorunsuz bir şekilde tamamlamışsınız

İkinci aldığınız hesabı kullanırken farklı bir numara girmişsiniz!!!

Bu numaradan da şikayetinizde belirttiğiniz gibi yüzlerce defa kullanmaktan kara listeye alınmışsınız muhtemelen.

Benden aldığınız tek hesabı da kara listedeki numarayla girdiğiniz içinde iptal edilmiş görünüyor siparişiniz!

Şimdi burada benim günahım nedir?

Müneccim olmam gerekir kendi kullandığınız numaranın akibetini siz bilmiyorken benim bilebilmem için.

Hesap satarken açıklamaya uyarıcı bilgilerle bunu belirtseniz bugün ben size bir şey diyemezdim çünkü onu kabul edip satın almışım. Fakat 3-5 liraya kod almadım 30 lira ödedim size , ilk kuponda ben sizden iyilik istemedim, bana fiyat verseydiniz ben ödeyecektim. Kendinizin yaptığı bir iyiliği benim zorla istemişim gibi anlatmayın. Telafi etmeniz gereken yerde diğer amatörler gibi suçu hep karşı tarafa atıyorsunuz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.