Şimdi Ara

Liverpool Taraftarından 'Beşiktaş Taaraftarı Yorumları' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BJK'la ilgili ne yazılmış ? Ben onunla ilgileniyorum açıkçası.Bu galibiyet sonrası taraftar değil , bu galibiyetin mimarı BJK konuşulmalı
  • Öncelikli BJK yi dün geceki anlamlı galibeyetten ötürü tebrik ederim Liverpool u yenmek neresinden bakarsanız önemli bir başarıdır bence...

Taraftarla ilgili benim daha değişik bir yorumum olucak, umarım yanlış anlaşılmadan anlatmak istediklerimi anlatabilirim.
    Bir kere evet taraftar süperdi gerçekten, izlerken "vayy bee" dedik, bazen gözlerimiz yaşardı, bazen kulaklarımıza inanamadık.. ki bunu Liverpool taraftarlarıda belirtmiş zaten...

Ancak bir gece önce PSV maçını izlemiştik... ve benim kafama takılan birşey var. PSV-FB maçında PSV taraftarı maç boyunca doğru dürüst tezahurat yapmadı, çoğu zaman maçı izledi... ancak bence o maçta PSV berabere kaldıysa taraftarı sayesinde kaldı. hakemin Deivid e kırmızı göstermesinin tek nedenidir taraftar... faullerin arada sırada hatalı çalmasının... maçın son yarım saat dönmesinin... her faulde (doğru-yanlış) anında sessizlik içinden yükselen çok net bir tepki... ve bu tepki daha hakem karar veremeden geliyor... hakemin etkilenmemesine imkan yok, çünkü ben TV de, FB li olmama rağmen faul olmayan pozisyona faul dedim

Birde dün akşamki ve Türkiyedeki her maça bakalım... 90 dakika boyunca hiç susmayan bir tafartar, durmadan söylenen şarkılar, şölen ve eğlenen taraftar...
    Dün, daha dakika 5 falandı yanılmıyorsam, liverpool ceza sahası içinde futbolcunun birinin eline top çarptı, penaltı değildi çünkü çarpma vardı.. ben anında gördüm TV den, ama taraftarın tepkisi en az 2 saniye falan sonra geldi, hakem devam demişti bile... çünkü taraftar o sırada var gücüyle bağırıyordu zaten... eğer bu pozisyon PSV maçında olsaydı hakem yine penaltı çalmazdı belki, ama anında gelen tepkide kafasında soru işaretleri dolaşacaktı ve diğer kararlarını etkileycekti... dünkü maçta ise herkes pozisyonun penaltı olmadığını gördü ve unutuldu gitti...

Ayrıca BJK taraftarı, burdaki yorumlarla istemeden takımının önüne geçiyor, galibiyeti kendilerine mağlubiyeti futbolculara çıkarıyor (en azından bu şekilde bir psikoloji oluşuyor) halbuki sahada oynayan futbolculardı yine.. ve taraftarın herhangi bir karara etkisi olmadı hakem açısından... PSV ise bence salı günkü maçta 1 puanı kurtarmasını taraftarına borçlu...

Bu dediğim şey tüm Türk takımları için geçerli bence, biz 90 dakika bağırınca sadece kendimiz bağırıyoruz, eğleniyoruz, saha içinde ufak (belki 1-2 dakiaklık) moralden başka birşey veremiyoruz bence... sonra üstelik galibiyeti kendimize, mağlubiyeti futbolculara, ruhsuzluğa veriyoruz...

Benim naçizane yorumumdur.. katılanada katılmayanada saygı duyarım... ama ben PSV taraftarını tercih ederim kendi takımım için...

• quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

BJK'la ilgili ne yazılmış ? Ben onunla ilgileniyorum açıkçası.Bu galibiyet sonrası taraftar değil , bu galibiyetin mimarı BJK konuşulmalı

ya baba maçta yeniliriz "şovla olmuyo bu işler taraftara değil maça bak yenildin işte" dersin yeneriz bu sefer gene taraftara değil maça bakın dersin...yaranamayacak bu taraftar sana hiç

siz kabul etmeyin dünya kabul ediyor,Avrupanın en fanatik en holigan taraftarı Liverpool taraftarı bile "yok artık Ali Sami"demiş akşam...ben ona bakarım...
  • Ne diyebilirim ki ordaki binleri tanımıyorum ama hepsini kucaklıyorum hepsinin agzına eline saglık televizyon izlerken gozlerim doldu hayatımda bu kadarına sahıt olmamıstım aslında en cok hosuma gıden taraftarlardan bırı Liverpoldu Ozellikle You will never walk alone sarkısıyla cok begenıyorum bugun kendı taraftarımı gorunce skoru falan unuttum eminim ki skordan cok butun dunya taraftarımızı konusacaktır sizleri cok seviyorum cocuklar gercekten harıkasınız!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerobero

Öncelikli BJK yi dün geceki anlamlı galibeyetten ötürü tebrik ederim Liverpool u yenmek neresinden bakarsanız önemli bir başarıdır bence...

Taraftarla ilgili benim daha değişik bir yorumum olucak, umarım yanlış anlaşılmadan anlatmak istediklerimi anlatabilirim.
    Bir kere evet taraftar süperdi gerçekten, izlerken "vayy bee" dedik, bazen gözlerimiz yaşardı, bazen kulaklarımıza inanamadık.. ki bunu Liverpool taraftarlarıda belirtmiş zaten...

Ancak bir gece önce PSV maçını izlemiştik... ve benim kafama takılan birşey var. PSV-FB maçında PSV taraftarı maç boyunca doğru dürüst tezahurat yapmadı, çoğu zaman maçı izledi... ancak bence o maçta PSV berabere kaldıysa taraftarı sayesinde kaldı. hakemin Deivid e kırmızı göstermesinin tek nedenidir taraftar... faullerin arada sırada hatalı çalmasının... maçın son yarım saat dönmesinin... her faulde (doğru-yanlış) anında sessizlik içinden yükselen çok net bir tepki... ve bu tepki daha hakem karar veremeden geliyor... hakemin etkilenmemesine imkan yok, çünkü ben TV de, FB li olmama rağmen faul olmayan pozisyona faul dedim

Birde dün akşamki ve Türkiyedeki her maça bakalım... 90 dakika boyunca hiç susmayan bir tafartar, durmadan söylenen şarkılar, şölen ve eğlenen taraftar...
    Dün, daha dakika 5 falandı yanılmıyorsam, liverpool ceza sahası içinde futbolcunun birinin eline top çarptı, penaltı değildi çünkü çarpma vardı.. ben anında gördüm TV den, ama taraftarın tepkisi en az 2 saniye falan sonra geldi, hakem devam demişti bile... çünkü taraftar o sırada var gücüyle bağırıyordu zaten... eğer bu pozisyon PSV maçında olsaydı hakem yine penaltı çalmazdı belki, ama anında gelen tepkide kafasında soru işaretleri dolaşacaktı ve diğer kararlarını etkileycekti... dünkü maçta ise herkes pozisyonun penaltı olmadığını gördü ve unutuldu gitti...

Ayrıca BJK taraftarı, burdaki yorumlarla istemeden takımının önüne geçiyor, galibiyeti kendilerine mağlubiyeti futbolculara çıkarıyor (en azından bu şekilde bir psikoloji oluşuyor) halbuki sahada oynayan futbolculardı yine.. ve taraftarın herhangi bir karara etkisi olmadı hakem açısından... PSV ise bence salı günkü maçta 1 puanı kurtarmasını taraftarına borçlu...

Bu dediğim şey tüm Türk takımları için geçerli bence, biz 90 dakika bağırınca sadece kendimiz bağırıyoruz, eğleniyoruz, saha içinde ufak (belki 1-2 dakiaklık) moralden başka birşey veremiyoruz bence... sonra üstelik galibiyeti kendimize, mağlubiyeti futbolculara, ruhsuzluğa veriyoruz...

Benim naçizane yorumumdur.. katılanada katılmayanada saygı duyarım... ama ben PSV taraftarını tercih ederim kendi takımım için...

hiç bu açıdan bakmamıştım olaya.
    Haklısın galiba.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

BJK'la ilgili ne yazılmış ? Ben onunla ilgileniyorum açıkçası.Bu galibiyet sonrası taraftar değil , bu galibiyetin mimarı BJK konuşulmalı

ya baba maçta yeniliriz "şovla olmuyo bu işler taraftara değil maça bak yenildin işte" dersin yeneriz bu sefer gene taraftara değil maça bakın dersin...yaranamayacak bu taraftar sana hiç

siz kabul etmeyin dünya kabul ediyor,Avrupanın en fanatik en holigan taraftarı Liverpool taraftarı bile "yok artık Ali Sami"demiş akşam...ben ona bakarım...

Abi bağırana puan vermiyorlar.UEFA'da sıra atlatmıyorlar..Ön elemesiz gruplara almıyorlar.
    Taraftar 2.planda olması lazım.Foruma bi bakar mısın?
    BJK'la ilgili topic sayısı kaç? Taraftarla ilgili topic sayısı kaç?
    3 yıldır söylüyorum.BJK'da kendini BJK'ın önünde tutmaya çalışan bir taraftar grubu var , anlaşılan o ki bunu da başarıyorlar.

Beni taraftar kısmı ilgilendirmiyor çünkü taraftarın samimiyetine inanmıyorum(bunu daha önce söylemiştim ve bu söylediğim şeyin tüm BJK'lılarla değil sadece bir grupla alakalı olduğunu eklemiştim)
    Dün BJK yenilse idi , bu forumda yine bu topicleri görecektik.Yok Liverpool taraftarı etkilenmiş bla bla bla..
    Adaları yenmişiz , önemli olan bu kusura bakma abi ben taraftar falan konuşarak sahada koşan 11 adamın hakkını yiyemem.

Ben BJK'ın konuşulması lazım diyorum..Bu galibiyetin üstüne grupta ne yaparız onu konuşalım.
    FB'li olduğum için benim söylemek istediklerim yanlış anlaşılıyor galiba , ama çok samimi söylüyorum ben çarşı grubunun BJK'ın önüne geçmesine ifrit oluyorum.BJK'lı olsam daha çok ifrit olurdum.

Ben Milan'ın , Manchester UNT'ın , Real Madrid'in , Barcelona'nın taraftar gruplarının adını bilmiyorum.Hiçbiri için özel methiye okudugumu da hatırlamıyorum.Okuduysam da unutmuşumdur muhtemelen.BJK unutulmaycak bir galibiyet aldı.Tıpkı Chelsea'yi tıpkı Barcelona'yı yendiğiniz gibi..O günkü taraftarı bugün konuşan varr mı? YOK

Dün kü galibiyet ile iligli olarak 5 sene sonra yine konuşulmayacak.Liverpool taraftarı ne derse desin asıl unutulmayacak şey , saahda alınan skordu.Bu skoru sağlayan 11 adamın alın terinin hakkını verin..bırakın çarşıyı fasa fisoyu

• quote:

Orjinalden alıntı: Aerobero

Öncelikli BJK yi dün geceki anlamlı galibeyetten ötürü tebrik ederim Liverpool u yenmek neresinden bakarsanız önemli bir başarıdır bence...

% 100 haklısın ve bende senin gibi düşünüyorum

• Özgür sen kendine göre haklısın, saygı duyuyorum. Bu büyük galibiyette elbette Bjk futbol takımı konuşulacak. Ancak Çarşıyla ilgili bıçaklanma yaralanma vsvs gibi tasvip etmediğimidimiz olaylar olunca da çok topik açılıyor. Maçı taraftarda kazandırır bazen, veya seyircisiz maçları tvden izlemek nasıl çok sıkıcı değilmi. Bu galibiyette taraftarında payı büyüktür. Bu bize göre takımımızın kazanması için gönülden destek, size göre Çarşı kendi reklamını yapıyor denir. Taraftarın hakkını verelim ama dediğin gibi Bjk futbol takımı konuşulsun. (Çarşının Beşiktaşın önüne geçtiğinden bende rahatsızım ama o atmosferde bende kendimden geçiyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Özgür sen kendine göre haklısın, saygı duyuyorum. Bu büyük galibiyette elbette Bjk futbol takımı konuşulacak. Ancak Çarşıyla ilgili bıçaklanma yaralanma vsvs gibi tasvip etmediğimidimiz olaylar olunca da çok topik açılıyor. Maçı taraftarda kazandırır bazen, veya seyircisiz maçları tvden izlemek nasıl çok sıkıcı değilmi. Bu galibiyette taraftarında payı büyüktür. Bu bize göre takımımızın kazanması için gönülden destek, size göre Çarşı kendi reklamını yapıyor denir. Taraftarın hakkını verelim ama dediğin gibi Bjk futbol takımı konuşulsun. (Çarşının Beşiktaşın önüne geçtiğinden bende rahatsızım ama o atmosferde bende kendimden geçiyorum)

Abi sizi anlıyorum.Maçta iken bende kendimden geçiyorum.Galibiyetin bir parçası gibi hissediyor kendini..Buna hiç itirazım yok..

Ama seni de ayırarak söylüyorum.Dün statta 2 çeşit taraftar vardı.

1.Grup sonuna kadar takımını destekleyecek , takım başarısız olursa tüm haftası rezil olacak.Takımının neden yenildiğinin sorgusunu vs yapacak bir grup
    2.Grup da sonuna kadar takımını destekleyecekti.Takım başarısız olursa ertesi gün kendileri ile basın organlarında çıkan hbaerlerle o maglubiyeti , BJK'ı unutacak.Kendisinin ön plana çıkmasından keyif alacaktı.

Ben az önceki iddaamı yeniliyorum..BJK dünkü maçı kaybetseydi.Adım gibi eminim yine bu forumda , Çarşı süperdi , işte harika taraftar vs şeklinde topicler açılacaktı.

11 tane adama haksızlık edildiğini düşünüyorum hepsi bu..Sonuçta BJK'lı olan sizlersiniz , takımınız için neyin dhaa iyi olduğunu bizden daha iyi bilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Abi bağırana puan vermiyorlar.UEFA'da sıra atlatmıyorlar..Ön elemesiz gruplara almıyorlar.
    Taraftar 2.planda olması lazım.Foruma bi bakar mısın?
    BJK'la ilgili topic sayısı kaç? Taraftarla ilgili topic sayısı kaç?
    3 yıldır söylüyorum.BJK'da kendini BJK'ın önünde tutmaya çalışan bir taraftar grubu var , anlaşılan o ki bunu da başarıyorlar.

Beni taraftar kısmı ilgilendirmiyor çünkü taraftarın samimiyetine inanmıyorum(bunu daha önce söylemiştim ve bu söylediğim şeyin tüm BJK'lılarla değil sadece bir grupla alakalı olduğunu eklemiştim)
    Dün BJK yenilse idi , bu forumda yine bu topicleri görecektik.Yok Liverpool taraftarı etkilenmiş bla bla bla..
    Adaları yenmişiz , önemli olan bu kusura bakma abi ben taraftar falan konuşarak sahada koşan 11 adamın hakkını yiyemem.

Ben BJK'ın konuşulması lazım diyorum..Bu galibiyetin üstüne grupta ne yaparız onu konuşalım.
    FB'li olduğum için benim söylemek istediklerim yanlış anlaşılıyor galiba , ama çok samimi söylüyorum ben çarşı grubunun BJK'ın önüne geçmesine ifrit oluyorum.BJK'lı olsam daha çok ifrit olurdum.

Ben Milan'ın , Manchester UNT'ın , Real Madrid'in , Barcelona'nın taraftar gruplarının adını bilmiyorum.Hiçbiri için özel methiye okudugumu da hatırlamıyorum.Okuduysam da unutmuşumdur muhtemelen.BJK unutulmaycak bir galibiyet aldı.Tıpkı Chelsea'yi tıpkı Barcelona'yı yendiğiniz gibi..O günkü taraftarı bugün konuşan varr mı? YOK

Dün kü galibiyet ile iligli olarak 5 sene sonra yine konuşulmayacak.Liverpool taraftarı ne derse desin asıl unutulmayacak şey , saahda alınan skordu.Bu skoru sağlayan 11 adamın alın terinin hakkını verin..bırakın çarşıyı fasa fisoyu

bağırma çağırma takımı ateşlendirmeyle alakalı,abi tamam çok fazla etkisi olmaz belki ama oturup çekirdek çitleyip maç seyretmekten daha faydalıdır zannederim
    şaka yapıyorum tabi ama abi maça giden adam olayın havasına giriyor atmosferden etkileniyor bir de çarşı gibi deliler varsa karşında sende ortama ayak uyduruyorsun,çarşıdan pek hazetmem ama statta ateşleyici güç oldukları kesin...

artı o taraftar konuşulmuyormu ne işe yarayacak kısmına katılmıyorum,aynı üleden bir takımla daha sonra oynadığında adamlar birbirine anlatıyordur atmosferi taraftar çoşkusunu hazırlıklı geliyorlardır,hazırlıklı olmayanda ördek gibi bakıp kalıyor zaten tribunlere.
    böyle coşkular olsa keşke futbolda küfürler sahaya yabancı cisimler atmalar insanların ulusal marşlarını ıslıklamalar falan olmasa...

• valla inönüye liverpool'u nasıl gömdükse marsilya ve porto'yu da aynı şekilde gömeriz inşallah
  • quote:

artı o taraftar konuşulmuyormu ne işe yarayacak kısmına katılmıyorum,aynı üleden bir takımla daha sonra oynadığında adamlar birbirine anlatıyordur atmosferi

ben de onu diyorum , bunu değil , karşılaşacakları rakibi anlatsınlar birbirlerine..
    Bu haliyle futbolun sadece magazin kısmında kalırız.Ama futbol magazinden ibaret değil.Futbolda asıl sözü söyleyenler sahanın içindekiler..
  • abi o konuda haklısın da sahadaki topçu yapacak o işi,kendini o tanıtacak rakip takıma,oynadığı futbolla attığı golle,kurduğu baskıyla...
    taraftarın görevi belli takımı ateşlemek,layığıyla da yapıyorlar bence,bunun üzerinde fazla durmamak lazım öyle...
  • quote:

bunun üzerinde fazla durmamak lazım öyle...

abi ben de bunu diyorum işte

Forumda 50 tane taraftar topiği 2 tane BJK galbiyeti topiği var.Taraftar görevini yaptı bitti.
    BJK'ı daha çok konuşmamız lazım
  • bütün dünyada hakemi, rakip futbolcuyu baskı altına alan taraftar kitlesine baktığımızda aynen @Aerobero arkadaşın dediği gibi en ufak pozisyonlara itiraz eden, gürültü çıkaran hakemi, etkilemeye çalışan bir kitel görürsünüz. maç boyunca devamlı bağırmaz şarkı sölemez ama kritik yerlerde kritik destekler verir.

aslında olması gerekende o bir bakıma ama biz toplum olarak yapımız gereği biraz gaza gelen bi toplumuz pohpohlanmayı seviyoruz, o bakımdan bizim futbolculara da bjk taraftarının yaptığı gibi destek yapmak yarıyo.

o yüzden bize çok garip geliyobu duruma, adamlar tiyatro izlemeye gitmiş sanki, bu ne falan bile deriz
  • ya konuşmıyayım diyorum direk abuksubuk muhabbetler çevriliyor..
    Dün Beşiktaş takımının ve Ülkenin ihtiyacı olan altın gibi bir galibiyet kazanıldı...

Hadi Seyircileri biz muhteşem buluyoruz.. taraflıyız...Elalemin Liverpoollusunun görüşlerini koyduk haala konuşuyorsunuz..Antuda Dün akşamki taraftara hayranlık duyan Fenerhabçeli taraftar arkadaşlarımızın yazılarını buraya nezaketen taşımadım...

Haala Bu olaya bile taraf olarak yaklaşıyorsunuz...Neymiş bir kısım Beşiktaş taraftarı takımı yenilse buna üzülmez kendini ön plana çıkartma metodları ararmış....Yok kardeşim öyle bir şey..Saçma sapan şeyler uydurup kafanızdan inandırmayın kendinizi bunlara...Yok öyle bir şey...

Maç sonrası
    Ropörtaj yapılan tüm oyuncularımız sözleşmişler gibi "-Böyle bir şey hayatımda görmedim inanılmaz motive ediyor bizi..İnsan sahada arkasında tarif edilemeyecek bir güç hissediyor" diyorlar maç sonrası tvlerde , Gelen yabancı yorumlar bile şaşkına dönmüş gördükleri karşısında,Hadi Her şeyi geçtim.. Rakip takım taraftarı Beşiktaş seyircisinin muhteşemliğinden bahsediyor..Birileri kalkmış yok bu seyirci takım coşturmuyo kendini eğlendiriyorlar, yok yenilse üzülmezdiler...elle tutulacak yanı yok söylemlerinizin..haala konuşuyosunuz..Şaka gibi insanlarsınız siz ya..

• Şu golden sonra ve 2. yarının başlarında yaptıkları yeni (benim bildiğim kadarıyla yeni) bestenin videosunu falan koyabilirmisiniz ya beğendim baya bende.
  • Uzun Zamandır Futbol Bölümüne yazmıyordum yinede yazmamaya gayret edeceğim
    yanlız dün Beşiktaşın oynadığı oyun ve galibiyeti çok önemli ve güzeldi.Tribünler yine çok güzeldi.
    Tüm Aklı Selim Beşiktaşlı arkadaşları BJK'nın bu galibiyetinden dolayı Tebrik Ediyorum ve kutluyorum.

Bu hafta Beşiktaşın Bize Yaptığı ikinci güzellik Ayrıca bizi Ziya Doğan'dan kurtarmayı başardığı içinde ekstradan tebrik ediyorum
  • quote:

quote:

artı o taraftar konuşulmuyormu ne işe yarayacak kısmına katılmıyorum,aynı üleden bir takımla daha sonra oynadığında adamlar birbirine anlatıyordur atmosferi

ben de onu diyorum , bunu değil , karşılaşacakları rakibi anlatsınlar birbirlerine..
    Bu haliyle futbolun sadece magazin kısmında kalırız.Ama futbol magazinden ibaret değil.Futbolda asıl sözü söyleyenler sahanın içindekiler..

abi taraftar kendisini konuşuyor işte bunda şaşırılacak ne var ben de onu anlamadım şimdi...
    sahanın içindekinin görevi ayrı sahanın dışındakiniki ayrı o da aslanlar gibi yapıyor görevini.
    futbolcu görevini yapmıyorsa ona sormak lazım neden yapmıyorsun adam gibi görevini diye.
    biraz kıskançlık seziyorum sanki...

• Ayrıca bir ekleme daha yapayım
    Geçen Sene Bjk-Ts maçında rakip Tribün bölümüne
     Liverpool Taraftarından 'Beşiktaş Taaraftarı Yorumları'

Şu pankartın belki 10 da 1'i boyutunda bir pankartı polislerden saklaya saklaya içeri sokmuştuk. bjk nin değerli başkan yardımcısı ve eski iç işleri bakanının oğlunun direktifiyle pankarta kapıda el koyulmak istenmişti fakat görüyorum ki Murat Aksu'nun gitmesiyle BJK de Armasında ki Bayrağa yakışan bir tepki göstermiş.
    Değinmeden Geçemedim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.